16 Μαΐ 2016

Διαλυμένη έρχεται η Μίλαν στον τελικό με τον προπονητή τους να φωνάζει στους παίκτες: Δεν έχετε αρχ…ια

Το Σάββατο η Γιουβέντους αντιμετωπίζει τη Μίλαν στον τελικό του κυπέλλου, ένα ματς με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Αρχικά η ομάδα πάει για το δεύτερο σερί νταμπλ, πρώτη φορά στην ιστορία της. Επίσης, αφήνει τη Μίλαν εκτός Ευρώπης, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο πονοκέφαλο σε ό,τι αφορά τα οικονομικά της.

Όχι πως θα έβαζε πολλά λεφτά στα ταμεία της από το Europa, αλλά χωρίς καθόλου Ευρώπη η ζημία είναι μεγαλύτερη. Αφήστε που δεν την κάνει καθόλου ελκυστικό προορισμό για κάποιον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και να ξεχάσει τι συμβαίνει στο στρατόπεδο των ροσονέρι. Γιατί συμβαίνουν πολλά και διάφορα.

Η εντός έδρας ταπεινωτική ήττα από τη Ρόμα το Σάββατο, έφερε νέα θύελλα στην ήδη διαλυμένη Μίλαν. Ο υπηρεσιακός προπονητής Κριστιάν Μπρόκι επιτέθηκε κατά πάντων, κατά των ποδοσφαιριστών του δηλαδή.

«Δεν έχετε αξιοπρέπεια», τους είπε και δεν έμεινε εκεί. «Δεν έχετε αρχ…ια! Η Ρόμα έπαιξε ένα φιλικό! Δεν χρειάστηκε καν να ιδρώσει για να σας κερδίσει. Δεν αντιδράσατε ποτέ μέσα στο ματς. Κοροϊδεύετε τον κόσμο. Είκοσι χρόνια στο ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί τέτοια αποδυτήρια. Ελάτε, απαντήστε μου. Θέλω να πλακωθώ με κάποιον από εσάς. Κανείς δεν μιλάει;», ήταν η ομιλία του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και την ολοκλήρωση μιας καταστροφικής χρονιάς.

1 σχόλιο:

  1. Ας τους δώσουμε τη χαριστική βολή να τελειώνουμε μία και καλή...

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή