24 Ιουν 2016

Ο Ντιπάλα εξήγησε γιατί έβαλε τη Γιούβε πάνω από την Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι στους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά στην προετοιμασία της Γιουβέντους, εξήγησε ο Πάουλο Ντιμπάλα.

Πολύ κουβέντα έγινε για το αν ο άσος των μπιανκονέρι θα πήγαινε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο με την Αργεντινή αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Το γιατί, το εξήγησε ο ίδιος μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του.

«Οι Ολυμπιακοί αγώνες; Μίλησα με την διοίκηση και τον προπονητή. Σκέφτηκαν τα πάντα, έχουν το Champions League ως στόχο και θέλουν να κάνουμε όλοι καλή προετοιμασία. Πέρυσι δεν κάναμε καλή προετοιμασία, όπως έχει πει ο προπονητής, με συνέπεια να έχουμε περισσότερους από 40 τραυματισμούς στη διάρκεια της σεζόν. Γι' αυτό θέλουν να είναι όλοι διαθέσιμοι στην προετοιμασία», είπε σχετικά ο Ντιμπάλα, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για την κανονική εθνική ομάδα της Αργεντινής και το γεγονός ότι δεν ήταν στην αποστολή για το Κόπα Αμέρικα.

«Η Αργεντινή έχει μια δυνατή ομάδα, καλύτερη από όλες. Στον τελικό της Κυριακής δεν γίνεται να χάσουμε. Εγώ στην εθνική; Το να είσαι το Νο9 της Αργεντινής δεν είναι απλό, υπάρχει σπουδαίος ανταγωνισμός αλλά προφανώς θα ήθελα να είμαι εκεί. Η Γιουβέντους μου δίνει τη δυνατότητα να παίζω λίγο πιο πίσω και να έχω ελευθερία, ο Τάτα Μαρτίνο όμως μου είπε ότι με βλέπει σαν καθαρό Νο9 και θα προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση συνεχίζοντας να κάνω το παιχνίδι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου