11 Ιουν 2016

Πώς ο Μοράτα κατάφερε να γίνει ο… «αντικαταστάτης» του Τζάτζα

Στην υπόθεση του Αλβαρο Μοράτα ένα είναι σίγουρο: ο παίκτης πάει σε οποιαδήποτε -μεγάλη- ομάδα, αρκεί να παίζει.

Στη Ρεάλ πάει με κλειστά μάτια. Στη Γιουβέντους θέλει να μείνει αρκεί να μην είναι πάγκο. Δε λέει όχι σε μια μεταγραφή σε σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ. Όλα αυτά, αρκεί να παίζει βασικός.

Το τελευταίο μεταγραφικό σενάριο για τον Ισπανό επιθετικό έχει να κάνει με την Μάντσεστερ. Και αν αυτό δεν αποτελεί πλέον είδηση, το ρεπορτάζ έγραφε το «φόβο» και το μοναδικό άγχος που έχει ο Μοράτα για μια τέτοια μεταγραφή.

Δεν είναι σίγουρος αν ο Ζοζέ Μουρίνιο θα του δώσει φανέλα βασικού, ειδικά αν πρέπει να ανταγωνιστεί τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε αυτή την άτυπη κόντρα.

Ο Μοράτα καλοβλέπει τη μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ. Όπως και την επιστροφή στη Ρεάλ. Στο Τορίνο έχει πάλι το ίδιο άγχος. Θα του δώσει ο Αλέγκρι φανέλα βασικού ή θα είναι στο περιθώριο, κάτι που συνέβη σχεδόν ολόκληρη την προηγούμενη σεζόν.

Ο ταλαντούχος και πολύτιμος Αλβαρο Μοράτα της πρώτης χρονιάς στους μπιανκονέρι (μην ξεχνάμε πως ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ευρωπαϊκής πορείας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Βερολίνου), κατάφερε μέσα σε 365 μέρες να γίνει ο… αντικαταστάτης του Σιμόνε Τζάτζα σε ό,τι αφορά τον χρόνο συμμετοχής στη βασική ενδεκάδα.

Ποιος δε θυμάται τα όσα έλεγε το περιβάλλον του Τζάτζα για περίπου τρεις μήνες, στα μέσα της προηγούμενης σεζόν. Και όμως, ο Ιταλός φαίνεται να κατάλαβε και να δέχτηκε το ρόλο του και τώρα βλέπουμε πως ο Μοράτα πάει να γίνει ο φετινός… Τζάτζα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου