11 Ιουν 2016

Ο Μαρότα επιβεβαιώνει τη μεταγραφή Πιάνιτς και εξηγεί ποιο ήταν το κλειδί στην υπόθεση

Ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσε την μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς από την Ρόμα, τονίζοντας ότι τα πράγματα απλοποιήθηκαν λόγω της δυνατής επιθυμίας του ποδοσφαιριστή.

Υπογραφές, ανακοινώσεις και επίσημη παρουσίαση θα πρέπει να αναμένονται για την προσεχή εβδομάδα αλλά ο Πιάνιτς πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Γιουβέντους.

Αυτό, άλλωστε, το είπε ο ίδιος ο Μαρότα, θέλοντας να διευκρινίσει πώς ακριβώς έγινε το deal και πόσο βοήθησε σε αυτό ο 26χρονος Βόσνιος μέσος.

«Το θέμα του Πιάνιτς ολοκληρώθηκε χάρη και στη δυνατή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους, κάνοντας χρήση της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του με την Ρόμα. Ο Πιάνιτς ήταν αυτός που διευκόλυνε την κατάσταση με την απόφαση του να παραιτηθεί του ποσοστού που του αναλογούσε από το ποσό της ρήτρας. Δεν υπήρξε, επομένως, καμία διαπραγμάτευση ανάμεσα σε εμάς και την Ρόμα αλλά μόνο κάποιες συναντήσεις για να καθορίσουμε τα διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής μέσω της ενεργοποίησης της ρήτρας», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή των μπιανκονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου