3 Ιουν 2016

Ισπανική ιστοσελίδα αμφιβόλου εγκυρότητας φιλοξενεί δηλώσεις του Λιχτστάινερ για το μέλλον του

Ο Στέφαν Λιχτστάινερ δήλωσε ότι είναι μια χαρά στη Γιουβέντους και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την άφιξη του Ντάνι Αλβες, χωρίς όμως να αποκλείει και τίποτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μπέπε Μαρότα είπε ότι ο Ελβετός θα παραμείνει στη Γιουβέντους παρά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Αλβες. Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Στέφαν, είναι πολύ πιθανό να γίνει έτσι αλλά επειδή σε μια μεταγραφική περίοδο όλα μπορούν να γίνουν, δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ο ίδιος, τουλάχιστον, τόνισε πως ποτέ δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αν και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι είναι μια χαρά ως μπιανκονέρο με δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα fichajes.com. Ιστοσελίδα, πάντως, που δεν φημίζεται για την εγκυρότητα της και αυτό το λέμε επειδή τώρα τελευταία, όπως θα έλεγε και ο Αλβαρο Μοράτα, οι Ισπανοί συνηθίζουν να παρουσιάζουν και δηλώσεις που δεν έχουν γίνει.

Οπως και να έχει, σε αυτή την ιστοσελίδα ο Λιχτστάινερ εμφανίζεται να λέει τα εξής: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δεν σκέφτομαι τα μεταγραφικά, είμαι συγκεντρωμένος για το Euro, μετά θα δούμε. Υπάρχουν πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πρωταθλήματα, όπως είναι η Premier League, η Serie A, η Bundesliga ή η Ligue 1. Δεν κλείνω την πόρτα σε καμία πιθανότητα αλλά είμαι παίκτης της Γιουβέντους. Πριν λίγες μέρες διάβασα σε μια ελβετική εφημερίδα ότι με θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, είναι τιμή να συνδέουν το όνομα σου με μια ομάδα που θέλει πάντα τους καλύτερους αλλά είμαι καλά στη Γιουβέντους σε αυτά τα πέντε χρόνια».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου