7 Ιουν 2016

Sky: Υπάρχει ήδη συμφωνία με τον μάνατζερ του Πιάνιτς

Με το θέμα της ενίσχυσης του κέντρου της Γιουβέντους ασχολήθηκε στο χθεσινοβραδινό του ρεπορτάζ το Sky.

Την ενημέρωσε ανέλαβε ο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο αυτή τη φορά και εστίασε σε τρεις ποδοσφαιριστές. Ο ένας αγωνίζεται στην Ιταλία, οι άλλοι δύο στην Ισπανία.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Η Γιουβέντους συνεχίζει τις κινήσεις της για το κέντρο. Πολλά ονόματα στο τραπέζι και στην περίπτωση των Μίραλεμ Πιάνιτς και Χαβιέρ Μασεράνο, ο ένας δεν αποκλείει τον άλλο. Δύο δύσκολες περιπτώσεις αλλά η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να τις φέρει σε πέρας. Η διοίκηση των μπιανκονέρι είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να πάρει τον Πιάνιτς γλιτώνοντας και κάποια χρήματα από τα 38 εκατ. ευρώ της ρήτρας, βάζοντας στο deal με την Ρόμα κάποιον παίκτη ως αντάλλαγμα. Με τον μάνατζερ του παίκτη υπάρχει ήδη συμφωνία της Γιούβε. Στο Τορίνο γνωρίζουν ότι το ποσό της ρήτρας του ποδοσφαιριστή μειώνεται σε ένα χρόνο, αυτό μπορεί να είναι ένα μέτρο πίεσης.

Από έναν ποδοσφαιριστή τεχνίτη, σε έναν πιο πολύ της τακτικής. Ο Χαβιέρ Μασεράνο είναι σαφής στόχος και η Γιουβέντους παραμένει στο παιχνίδι, έχοντας πίστη ότι στο τέλος το deal μπορεί να γίνει και με την Μπαρτσελόνα. Ειδικά αν ο ποδοσφαιριστής πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην Ισπανία υπάρχει και ένα άλλο ανοιχτό μέτωπο, αυτό του Ματέο Κόβατσιτς. Η Ρεάλ ξεκινάει από τα 25 εκατ. ευρώ, δανεισμό και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς σε αυτό το ποσό, η Γιούβε θέλει να φτάσει μάξιμουμ στα 20 εκατ. ευρώ».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Όταν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για τον Καντε της Λεστερ με 25 εκατομμυρία γιατί να δώσουμε 38 για Πιανιτς?? Παίρνεις και Μκιταριαν και το κέντρο είναι ΜΠΟΜΠΑ!!
    Απο την στιγμή που θα φύγουν κάποιοι παίκτες και θα προκύψουν κάποια χρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, χρήματα θα προκύψουν αλλά μην ξεχνάς και τις επιλογές του προπονητή. Οι Ιταλοί μεταφέρουν πως ο Αλέγκρι θέλει τον Πιάνιτς. Και για τον Μκιταριάν γράφουν βέβαια. Το συγκεκριμένο θέμα λέει πως προσπαθούν να ρίξουν την τιμή της ρήτρας. Θα δούμε…

      Forza Juve!

      Διαγραφή