19 Ιουν 2016

Το αινιγματικό αλλά πωρωτικό μήνυμα του Μοράτα στους τιφόζι της Γιούβε

Ο Αλβαρο Μοράτα είπε ξανά τα καλύτερα για την Γιουβέντους, θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα στους τιφόζι.

Ο 23χρονος φορ ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Ισπανίας επί της Τουρκίας (3-0) χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε και οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι τον ρώτησαν ξανά για το μέλλον του μετά το τέλος του ματς.

«Δεν ξέρω, μίλησα με τον μάνατζερ μου αλλά μου είπε πως στο ραντεβού με την Ρεάλ δεν συζήτησαν για μένα», είπε αρχικά (αλήθεια, πιστεύει κανείς τον μάνατζερ;) για να πει στη συνέχεια ωραία λόγια για την Γιούβε, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς τους τιφόζι των μπιανκονέρι.

«Στους τιφόζι της Γιουβέντους δεν μπορώ να πω, δυστυχώς, πολλά γιατί δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου. Με στενοχωρεί αυτό αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Γιούβε νιώθω σαν στο σπίτι μου και ευχαριστώ όλους τους τιφόζι της Γιουβέντους γιατί συνεχίζουν να μου στέλνουν ωραία μηνύματα. Εχω πολλούς φίλους στο Τορίνο και είναι ξεκάθαρο ότι θα στενοχωρηθώ αν πρέπει να φύγω. Η Γιούβε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, είναι το μεγαλύτερο στην Ιταλία. Είμαι ευτυχισμένος ως μπιανκονέρο και στενοχωριέμαι επειδή δεν μπορώ να πω περισσότερα για το μέλλον μου, δεν εξαρτάται και πολύ από μένα. Αν με ρωτήσουν, φυσικά, θα πω την αλήθεια: Στη Γιούβε αισθάνομαι σαν Θεός»!

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου