13 Ιουν 2016

Έρχεται στην πόλη των πρωταθλητών και ο Ντάνι Αλβες

Η Βραζιλία κατάφερε να αποκλειστεί πρόωρα στο Κόπα Αμέρικα, άρα ο Ντάνι Αλβες μπορεί να έρθει νωρίτερα στο Τορίνο για υπογραφές, ανακοινώσεις και παρουσίαση.

Η σελεσάο έχασε στο τελευταίο ματς του ομίλου με 1-0 από το Περού, με γκολ που σημειώθηκε με το χέρι, με συνέπεια να τερματίσει στην 3η θέση και να μην προκριθεί καν στα νοκ άουτ!

Για τους καριόκας είναι η επιβεβαίωση, μετά και την 7άρα από την Γερμανία στο Μουντιάλ, ότι η νέα γενιά τους δεν είναι και τόσο καλή αλλά η Γιουβέντους βασικά αδιαφορεί για το αν η Βραζιλία έχει ή όχι καλή ομάδα.

Αυτό που την ενδιαφέρει είναι ότι οι υποχρεώσεις του Ντάνι Αλβες με την εθνική ομάδα ολοκληρώθηκαν πρόωρα και αυτό σημαίνει ότι θα έρθει στο Τορίνο νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. Λοιπόν, για να μην ``κοροιδευόμαστε, γιατί πιστεύω ότι κανένας δε μπορεί να ξεγελάσει καν΄λεναν! Αν η ομάδα έχει πάρε τους Άλβες, Πιάνιτς, και αν δε φύγει κανένας από τους Πογμπά, Ντυμπάλα, αλλά και Κουαδράδο (συζητώ για τις μεταγραφές που παίζονται)... τότε θέλουμε έναν φορ σαν τον Καβάνι..και τέλειωσε η δουλειά... Να αυξήσουυμε και τους θεατές στο γήπεδο 3-4 χιλ., και είμαστε νο΄΄υμερο ένα παγοσμίως... Ο Μοράτα, ακαλός είναι, μπορεί να εξελιχθεί και Ρονάλντο, αλλά τώρα ``παιδιαρίζει`` πολύ.., βάζοντας και τη φίλη του να μιλάει για το αν θα μείνουν στο Τορίνο...!!! Θέλουμε έναν πραγματικό ``δολοφόνο` στην επίθεση σαν τον Καβάνι... Αν πάρουμε και τον Μπεράντι ακόμα καλύτερα, αν και αυτόν τον κόβω ινερίστα.... ΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ;;; FORZA JUVE... AMORE IMPAZZITTO PER SEMNPRE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, δεν έγραψες κάτι παράλογο. Του Καβάνι είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και μάλλον την έχουμε ξεχάσει ήδη. Για το γήπεδο τα έχουμε πει. Δεν είναι προτεραιότητα, αν και κάποια στιγμή θα πρέπει να μεγαλώσει η χωρητικότητα. Γενικώς η ομάδα είναι πάρα πολύ καλό δρόμο.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Συγνώμη για την ασυνταξία, αλλά τα έγραψα γρήγορα και χωρίς να τα διορθώσω! Συγχαρητήρια για τη σελίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή