10 Ιουν 2016

Το κρυφό ραντεβού για τον Πογκμπά και το συμβόλαιο που του πρόσφεραν

Sky Italia και Mediaset αναφέρθηκαν στην πρόταση της Ρεάλ στον Πολ Πογκμπά, στην οικονομική διαφορά που υπάρχει και στο «δεν πωλείται» της Γιουβέντους.

Οπως μετέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης το Sky, νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια συνάντηση που είχε την περασμένη εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο ο Μίνο Ραϊόλα με άνθρωπο των Μαδριλένων.

Εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρεάλ ενημέρωσε ότι προσφέρει 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές στα 8-9 εκατ. ευρώ. Η απάντηση του Ραϊόλα ήταν ότι ο Πογκμπά θα ήθελε 12-13 εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι το ποσό που εμφανιζόταν να έχει αναφέρει ο Ραϊόλα και στις Μπαρτσελόνα και Τσέλσι πέρυσι, αναγκάζοντας τις να αποσυρθούν...

Η οικονομική διαφορά, τόνισε το Sky, είναι σημαντική καθώς στα πέντε χρόνια, αφού η πρόταση είναι για 5ετές συμβόλαιο, μιλάμε για 20 εκατ. ευρώ. Οπως και να έχει, ανέφερε το συνδρομητικό κανάλι, είναι πιθανό στις συζητήσεις για τον Αλβαρο Μοράτα την προσεχή εβδομάδα στη Μαδρίτη, ο Φλορεντίνο Πέρεθ να κάνει πρόταση στον Μπέπε Μαρότα για τον Πογκμπά.

Η Γιουβέντους, τόνισε η μεταγραφική ομάδα του Sky, επιμένει ότι ο Γάλλος δεν πωλείται εκτός κι αν το ζητήσει ο ίδιος, κάτι που προς το παρόν δεν έχει γίνει, συμπληρώνοντας πως από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει ως προτεραιότητα την μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, η Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μετέδωσε πως η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει όντως 120 εκατ. ευρώ στους μπιανκονέρι αλλά πηγές πολύ κοντά στη διοίκηση της Γιούβε επιμένουν, όπως έλεγε το σχετικό ρεπορτάζ, ότι ο Πογκμπά δεν θα πουληθεί και θα παραμείνει στο Τορίνο και τη νέα σεζόν.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. ι θα πει ``θα παραμείνει στο Τορίνο και τη νέα σεζόν``;;; Αν είναι μεγάλη ομάδα η Γιούβε θα πρέπει να τον κρατήσει για πάντα.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει πάντα στο ποδόσφαιρο. Έτσι δεν είναι;

      Πάντα υπάρχει μόνο για τους οπαδούς. Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Ν, αλλά είναι σα να λέμε ότι είναι κατόρθωμα που θα τον κρατήσουμε και του χρόνου... ``Πάντα`` ενννούυμε μια οχταετία(συνολικά0 π.χ... Αλλιώς αν δε μπορούμε να κρατήσουμε τέτοιυς παίχτες..που είναι και κολλητοί με το Ντυμπάλα.., τότε θα σκεφτώ πωσ η Γιούβε δεν είναι μεγάλη ομάδα ή, αλλιώς, σκέφτεται μόνο επιχειρηματικά και καθόλου οπαδικά, πώς θα βγάλει λεφτά δηλαδή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες τη γνώμη μας, η Γιούβε θα τον πουλήσει τον Γάλλο σε 1-2 χρόνια, αρκεί να βρει τα λεφτά που θέλει. Δηλαδή περισσότερα από 100-10 εκατ. ευρώ. Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Θυμίσου τι πήρε η ομάδα όταν πούλησε τον Ζιντάν...

      Διαγραφή