10 Ιουν 2016

Η δεύτερη μεταγραφή της Γιουβέντους

Ο μάνατζερ του Μίραλεμ Πιάνιτς επιβεβαίωσε την μεταγραφή στη Γιουβέντους, παραπέμποντας για την προσεχή εβδομάδα τις υπογραφές και την επίσημη παρουσίαση.

Η συμφωνία ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τον Βόσνιο είναι δεδομένη από το βράδυ της Τετάρτης και τώρα την επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του, Αντίς Γιουνούζοβιτς.

«Η Γιουβέντους θα ενεργοποιήσει την ρήτρα αγοράς του, απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Υπήρξε ενδιαφέρον για τον Μίραλεμ από τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα αλλά η Γιουβέντους ήταν η πιο γρήγορη και η πιο συγκεκριμένη», τόνισε αρχικά ο μάνατζερ και πρόσθεσε: «Η υπογραφή του συμβολαίου και η ανακοίνωση θα πρέπει να αναμένονται προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας».

Οσο για τις αντιδράσεις των οπαδών της Ρόμα, σχολίασε: «Είναι κατανοητό να υπάρχει αυτός ο εκνευρισμός αφού φεύγει ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας τους αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ενεργοποιήθηκε, όπως είπα, η ρήτρα. Δεν είναι ωραίο για έναν οπαδό να βλέπει έναν από τους καλύτερους παίκτες να πάει στον αντίπαλο αλλά αυτά συμβαίνουν».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου