5 Ιουν 2016

Οι δύο παίκτες που θα κινηθεί η Γιούβε σε περίπτωση φυγής Λιχτστάινερ

Πρόθεση πώλησης του Στέφαν Λιχτστάινερ δεν υπάρχει αλλά για κάθε ενδεχόμενο η Γιουβέντους έχει πάντα στη λίστα της δύο ονόματα.

Σε δηλώσεις του πριν λίγες μέρες ο Ελβετός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το φιλολογικό ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν, ή ακόμη και της Τσέλσι σύμφωνα με φήμες στην Αγγλία, προσθέτοντας πάντως ότι στη Γιούβε είναι καλά.

Ο Λιχτστάινερ, όπως γράφουν οι Ιταλοί, δεν έχει θέσει θέμα μεταγραφής ενώ και η διοίκηση δεν έχει πρόθεση να τον πουλήσει. Αυτό θα αλλάξει μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος ο Στέφαν.

Για να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, λοιπόν, η Γιουβέντους φρόντισε να διαρρεύσει ότι υπάρχει πάντα ενδιαφέρον για τον Σίμε Βρσάλικο. Ο δεξιός μπακ της Σασουόλο ήταν κοντά στη Νάπολι αλλά δεν τα βρήκαν στο οικονομικό και τις προηγούμενες μέρες εμφανιζόταν να είναι πολύ κοντά σε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Προς το παρόν, όμως, είναι ακόμη στη Σασουόλο και το Sky μετέδωσε ότι οι μπιανκονέρι παρακολουθούν διακριτικά αυτή την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, διατηρείται πάντα στην επικαιρότητα και το όνομα του Ματία Ντε Σίλιο της Μίλαν, τον οποίο πιστεύει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ήταν και ο προπονητής που τον προώθησε στην πρώτη ομάδα των ροσονέρι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου