16 Ιουν 2016

Η γνώμη του Μαρκίσιο για τη μεταγραφή Πιάνιτς και τον ερχομό Ντάνι Αλβες

Ο Κλαούντιο Μαρκίσιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μίραλεμ Πιάνιτς και περιμένει και τον Ντάνι Αλβες.

Στο περιθώριο της αποθεραπείας που κάνει μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς, ο Principino παρουσίασε την on line αυτοβιογραφία του με τον τίτλο «Nero su Bianco» και όταν ήρθε η ώρα να τα πει με τους δημοσιογράφους, ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς.

«Ο Πιάνιτς είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ένας από αυτούς που μπορούν να αλλάξουν ένα ματς. Είναι νέος αλλά με πολλή εμπειρία, είμαι χαρούμενος γιατί η ομάδα ενισχύεται και συνεχίζει τις σωστές κινήσεις. Με μικρές αλλαγές νικάμε για πέντε σερί χρόνια και βελτιωνόμαστε και στην Ευρώπη», είπε ο Κλαούντιο, από τον οποίο ζητήθηκε ένα σχόλιο και για τον Ντάνι Αλβες: «Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αν οριστικοποιηθεί η απόκτηση του, προφανώς θα είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αυξήσει πολύ την ποιότητα της ομάδας».

Τέλος, τοποθετήθηκε, μετά από σχετική ερώτηση, και για την εθνική Ιταλίας και το Euro: «Δεν με εξέπληξε η ομάδα γιατί ξέρω πολύ καλά τους συμπαίκτες μου και τον Κόντε. Τώρα, βέβαια, το βλέπω ως οπαδός, όπως όλοι σας, με την ευχή η Ιταλία να σηκώσει το τρόπαιο. Ηξερα ότι η ομάδα θα ήταν σωστή τακτικά και συγκεντρωμένη. Με απογοήτευσε λίγο το Βέλγιο, έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές αλλά είχε κακή προσέγγιση και απόδοση. Σε αυτό, φυσικά, έπαιξε ρόλο και η δική μας εθνική καθώς έκανε ένα τέλειο ματς».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου