26 Ιουν 2016

Ανέβασε την προσφορά της για τον Αντρέ Γκόμες η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει με τον Αντρέ Γκόμες, ανέβασε την προσφορά της προς την Βαλένθια και περιμένει μια υποχώρηση και από την πλευρά των Ισπανών.

Οπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Gazzetta dello Sport, ο Φάμπιο Παράτιτσι ήταν στα επίσημα για τον αγώνα της Ιταλίας με το Βέλγιο και στην ίδια πόλη ήταν την ίδια μέρα και ο αθλητικός διευθυντής της Βαλένθια, Χεσούς Βισέντε Γκαρσία Πιτάρκ.

Οι δυο τους, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα είπαν για την περίπτωση του Αντρέ Γκόμες, με τον Παράτιτσι να ενημερώνει τον άνθρωπο της Βαλένθια ότι η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και ότι η προσφορά της ανεβαίνει από τα 30 εκατ. ευρώ στα 40, συν κάποια μπόνους.

Η συζήτηση, πάντα με βάση τα όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή λειτουργεί σαν μέτρο πίεσης προς την Βαλένθια, η οποία εξαρχής ζητάει 60 εκατ. ευρώ αλλά η Γιούβε περιμένει ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις της, τόσο επειδή το θέλει ο ποδοσφαιριστής όσο κι επειδή στο Τορίνο την έκαναν την υποχώρηση τους, ανεβάζοντας την προσφορά τους κατά 10 εκατ. ευρώ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου