2 Ιουν 2016

Ολική... γιουβεντίνικη επαναφορά από Μοράτα

Πλήρης αναδίπλωση του Αλβαρο Μοράτα, ο οποίος ευχήθηκε να είναι συμπαίκτης με τον Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους.

Στο προπονητικό κέντρο που έχει καταλύσει η εθνική Ισπανίας, οι δημοσιογράφοι ήθελαν δηλώσεις του Μοράτα για το μέλλον του και αυτά που τους είπε είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που εμφανιζόταν να λέει στην AS πριν λίγα 24ωρα.

«Πιστεύω πως θα ήταν καλύτερα να ξέρω το μέλλον μου πριν το Euro αλλά είμαι ήρεμος γιατί έχω συμβόλαιο με την Γιουβέντους, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, όλοι εκεί θέλουν το καλό μου και δεν βιάζομαι. Με έχει κουράσει αυτή η ιστορία με την ρήτρα επαναγοράς μου, δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα κάνει η Ρεάλ, αν θα το κάνει και πότε θα το κάνει. Δεν πρόκειται να με στείλουν σε κάποια ομάδα κόντρα στη θέληση μου, περιμένω να δω τι συμφωνία θα γίνει με την Γιουβέντους» είπε ο Μοράτα και όταν ρωτήθηκε αν έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τους μπιανκονέρι, απάντησε: «Ελπίζω πως όχι»!

Ο Μοράτα, μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί αλλά αναφέρθηκε και στον Ντάνι Αλβες, ο οποίος είναι πολύ κοντά στη Γιούβε: «Θα μου άρεσε πολύ να γίνουμε συμπαίκτες, είναι ξεκάθαρο αυτό. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, θα μου άρεσε να παίξουμε μαζί στη Γιουβέντους. Συναντηθήκαμε πριν λίγες μέρες, τα είπαμε μια χαρά παρά το γεγονός ότι εγώ προέρχομαι από την Ρεάλ και αυτός από την Μπαρτσελόνα. Ο Ντάνι Αλβες είναι από τους καλύτερους του κόσμου».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου