4 Ιουν 2016

Η διαφορά της Γιούβε από Μίλαν-Ιντερ μέσα από μία φράση ενός δασκάλου του ποδοσφαίρου

Η Γιουβέντους πάει από το καλό στο καλύτερο ενώ στο Μιλάνο ροσονέρι  και νερατζούρι ψάχνουν επενδυτές στην Ασία. Ο Μαρτσέλο Λίπι εξήγησε το γιατί.

Οι μπιανκονέρι κυριαρχούν αγωνιστικά και πάνε από το καλό στο καλύτερο και στον οικονομικό τομέα, παρά το γεγονός ότι το 2006, με το Calciopoli, έπαθαν την μεγαλύτερη καταστροφή της ιστορίας τους.

Παρ' όλα αυτά, η Γιούβε επανήλθε και πάλι στην κορυφή και ο Λίπι προσπάθησε να εξηγήσει το γιατί στο Τορίνο είναι δυνατοί οικονομικά ενώ στο Μιλάνο παραπαίουν και περιμένουν τους Κινέζους για να σωθούν.

Όταν μιλάει ο Μαρτσέλο Λίπι θα πρέπει να τον ακούν όλοι και να μαθαίνουν...


«Υπάρχει διαφορά στον τρόπο λειτουργίας της Γιουβέντους τα τελευταία 20 χρόνια, σε σχέση με Ιντερ και Μίλαν. Στη Γιούβε ποτέ δεν κάνουν ένα βήμα μεγαλύτερο από εκεί που φτάνει το πόδι, γιατί οι κατευθύνσεις είναι προς μια διαχείριση ουσιαστικά καθαρά επιχειρηματική. Την ώρα που σε άλλες ομάδες μπορεί να γίνονταν σπατάλες επειδή οι διοικήσεις σκέφτονταν περισσότερο ως οπαδοί, στη Γιουβέντους κινούνται πάντα με πλάνο και λογική. Αυτό κάνει τη διαφορά», είναι η άποψη του «Πολ Νιούμαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου