30 Ιουν 2016

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο για τον Μάρτιν Κάσερες

Ο Μάρτιν Κάσερες αποτελεί παρελθόν για την Γιουβέντους, η οποία τον αποχαιρέτισε όπως έπρεπε.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως μπιανκονέρο το καλοκαίρι του 2009. Είχε έρθει ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα και ένα χρόνο μετά, με την σεζόν να έχει στραβώσει πολύ, αποχώρησε... Οχι οριστικά, όμως. Τον Ιανουάριο του 2012 η Γιούβε προχώρησε στην απόκτηση του από τη Σεβίλλη και ο Κάσερες πήρε τη φανέλα με το Νο4 που ήταν το όνειρο του από πιτσιρικάς. Είχε γίνει Γιουβεντίνος, άλλωστε, λόγω του μεγάλου Πάολο Μοντέρο.

Η επόμενη 5ετία, ήταν γεμάτη επιτυχίες για την Κυρία. Επιτυχίες, στις οποίες συμμετείχε και ο ίδιος. Τα δύο γκολ στη Μίλαν στον ημιτελικό του Coppa Italia, η κεφαλιά με την Ιντερ στο Τορίνο, η κεφαλιά με τη Νάπολι, η παρουσία του -συνήθως καλή- είτε στο κέντρο της άμυνας είτε στο δεξί άκρο.

Ο Κάσερες αγαπήθηκε από τους Γιουβεντίνους, οι Αντόνιο Κόντε και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον πίστευαν αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί, με αποκορύφωμα τον σοβαρό στον αχίλλειο τένοντα, όσο και η εξωγηπεδική του ζωή από ένα σημείο κι έπειτα, προκάλεσαν την απόφαση των μπιανκονέρι να μην προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι φεύγει όπως-όπως... Η Γιουβέντους τον αποχαιρέτισε με ένα ωραίο κείμενο στο site της, στο οποίο αναφέρεται σε όσα πέτυχε ως μπιανκονέρο ο Μάρτιν, αλλά και ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του...



Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου