17 Ιουν 2016

Σενάριο ανταλλαγής με παίκτη της Ζενίτ

Ενα νέο όνομα έρχεται στην επικαιρότητα για την Γιουβέντους μέσω της Tuttosport.

Ο λόγος για τον Αξελ Βίτσελ, τον Βέλγο μέσο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο 27χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προτίθεται να το ανανεώσει, πράγμα που σημαίνει ότι οι Ρώσοι θα πρέπει να τον παραχωρήσουν τώρα -και με λιγότερα λεφτά από ό,τι υπολόγιζαν- αν δεν θέλουν να τον χάσουν τσάμπα.

Ετσι, με δεδομένο το ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Ρομπέρτο Περέιρα, ο οποίος έχει... θαυμαστές και στην Αγγλία, η Tuttosport παίζει το σενάριο της ανταλλαγής ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Στο σχετικό άρθρο αναφέρονται οι δηλώσεις που έκανε ο Βίτσελ πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες το μέλλον του θα είναι είτε στη Serie A είτε στην Premier League, όπως και το γεγονός ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει πολύ καλή άποψη για αυτόν.

Από την πλευρά της Γιουβέντους, πάντως, δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση για τον Βίτσελ, ο οποίος φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο και της Ρόμα καθώς ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τον ξέρει πάρα πολύ καλά από την θητεία του στη Ζενίτ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου