6 Ιουν 2016

Το τηλεφώνημα του Μοράτα στον Μαρότα και οι εξηγήσεις

Ενα τηλεφώνημα του Αλβαρο Μοράτα στον Μπέπε Μαρότα άλλαξε κάποια δεδομένα στο θέμα που έχει δημιουργηθεί για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Sportitalia, δημοσιογράφοι του οποίου έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Μπέπε Μαρότα, την Τετάρτη ο Μοράτα τηλεφώνησε στον γενικό διευθυντή των μπιανκονέρι για να του ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Ηταν οι μέρες που η AS κυκλοφόρησε με τη συνέντευξη του Ισπανού φορ, στην οποία εμφανιζόταν να λέει ότι θέλει να φύγει από την Γιούβε για να επιστρέψει στην Ρεάλ. Ο Αλβαρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, τηλεφώνησε στον Μαρότα και του ξεκαθάρισε πως αλλιώς τα είπε αυτός και αλλιώς τα παρουσίασε η μαδριλένικη εφημερίδα.

Ο Μοράτα φέρεται να έκανε σαφές στον Μαρότα ότι είναι μια χαρά στη Γιουβέντους και ότι αυτή είναι η προτεραιότητα του και όχι η μετακίνηση του σε κάποια ομάδα της Αγγλίας.

Από την στιγμή που έγινε αυτό το τηλεφώνημα, κατέληξε το ίδιο ρεπορτάζ, στο Τορίνο αποφάσισαν να φορτσάρουν και είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να δείξουν στην Ρεάλ ότι θέλουν να κρατήσουν τον 23χρονο φορ.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Πολύ μεγάλο σήριαλ..., πώς άλλωστε, θα πουλάνε και ι εφημερίδες σε τέτοιες περιόδους;;; ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΜΑΡΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΡΗ ΡΕΑΛ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ! ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ Η ΡΕΑΛ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ..ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕ ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΑ ΒΑΣΙΚΟ.. ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΩΤΕΡΗ (ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ) ΟΜΑΔΑ ΣΑ ΒΑΣΙΚΟΣ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ``ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ```!!! ORZA LA JUVENTUS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση. Σήριαλ και έτσι θα είναι μέχρι να τελειώσει. Η Ρεάλ μάλλον δεν ξέρει ακόμη τι θα κάνει, ο παίκτης το ίδιο. Όπως φαίνεται από αυτό το τρίγωνο, μόνο η Γιούβε έχει ξεκάθαρο πλάνο.

      Forza Juve!

      Διαγραφή