6 Ιουν 2016

Το «κλειδί» μιας μεταγραφής που δεν είναι εύκολη αλλά την παλεύει η Γιούβε

Η Γιουβέντους είναι σε συνεχή επαφή με τους μάνατζερ του Χαβιέρ Μασεράνο, γνωρίζοντας πάντως ότι θα χρειαστεί υπομονή αυτή η υπόθεση.

Ανάμεσα στους μπιανκονέρι και τον Αργεντίνο χαφ το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, με τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη δώσει τη διαθεσιμότητα του για μεταγραφή στη Γιούβε. Το θέμα είναι ότι η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να τον χάσει και γι' αυτό η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι.

Οπως μετέδωσε το Sky Italia το βράδυ της Κυριακής, οι Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι είναι σε καθημερινή επαφή με τους μάνατζερ του Μασεράνο προκειμένου να δουν πώς μπορούν να χειριστούν το θέμα ώστε να έχει αποτέλεσμα. Η καλύτερη λύση, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, είναι να ζητήσει ευθέως μεταγραφή ο Μασεράνο αλλά για να γίνει αυτό, αν γίνει, θα χρειαστεί χρόνος.

Ο Χαβιέρ είναι στις ΗΠΑ για το Κόπα Αμέρικα και δεν θέλει να μπει αυτές τις ημέρες στη διαδικασία να συζητάει δημοσίως για το μέλλον του. Οπως και να έχει, καταλήγει το Sky, η Γιουβέντους θα αρχίσει συζητήσεις με τους μπλαουγκράνα μόνο αν προηγουμένως ο Μασεράνο ζητήσει επισήμως μεταγραφή. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι και πιο εύκολο να καμφθούν οι αντιστάσεις της Μπάρτσα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου