25 Ιουν 2016

Παρέμβαση όλο νόημα από τον Τζον Ελκαν για τον Πογκμπά

Ο Τζον Ελκαν έκανε παρέμβαση για το θέμα του Πολ Πογκμπά και αυτό, όπως λένε και οι Ιταλοί, έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Ο ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι και πρόεδρος της Exor, στην οποία υπάγονται οι μετοχές της Γιουβέντους, ήταν παρών σε μια εκδήλωση του Ιδρύματος Ανιέλι και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και σε θέματα των μπιανκονέρι.

«Η Γιουβέντους έχει μια σπουδαία παράδοση πρωταθλητών και ο Μοράτα είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής που έδωσε πολλά. Του εύχομαι καλή τύχη για ό,τι κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από εκεί και πέρα, θα τον συναντήσουμε σύντομα σε επίπεδο εθνικών ομάδων και εύχομαι η Ιταλία να κάνει ένα σπουδαίο ματς» είπε ο Ελκαν για την αποχώρηση του Μοράτα και αμέσως ρωτήθηκε για τον Πογκμπά, για τον οποίο είπε μια ατάκα: «Ο Μαρότα ήταν πολύ ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα».

Αυτή η δήλωση του Ελκαν, γράφουν οι Ιταλοί, ουσιαστικά δείχνει ότι η οικογένεια Ανιέλι δεν θέλει να συζητήσει ενδεχόμενη πώληση του Γάλλου και αυτό σημαίνει, όπως χαρακτηριστικά είπε το Sky Italia, ότι η Ρεάλ θα βρει μπροστά της έναν τοίχο, αν αποφασίσει να κινηθεί επισήμως για τον Γάλλο. Ενας τοίχος που δύσκολα θα πέσει, εκτός κι αν οι Ισπανοί κάνουν μια πρόταση... εκτός λογικής.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου