Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Το κόμπλεξ δημοσιογράφου της RAI με τον Κιελίνι και η διόρθωση μετά το «κράξιμο»

Εντυπωσίασε η RAI Sport με το κόμπλεξ της στο live του αγώνα της Ιταλίας με το Βέλγιο.

Ο δημοσιογράφος που έκανε το live στον επίσημο λογαριασμό της RAI στο twitter, σχολίασε με αυτόν τον τρόπο την κίτρινη κάρτα που είδε ο Τζόρτζιο Κιελίνι στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης: «Κάτι που δεν περιμένεις: Ο Κιελίνι παίρνει κίτρινη κάρτα». Ο ανώνυμος δημοσιογράφος, μάλιστα, έβαλε και ένα προσωπάκι που χαμογελάει στο σχόλιο του, για να δείξει ότι κάνει χιούμορ... Οταν άρχισε να πέφτει το κράξιμο, βέβαια, ο δημοσιογράφος το διόρθωσε: «65': Κίτρινη κάρτα στον Κιελίνι για φάουλ».

Αν ήταν κάποιος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα. Θα μπορούσαν να γράψουν ό,τι θέλουν. Οταν, όμως, πρόκειται για την κρατική τηλεόραση και μάλιστα σε αγώνα της εθνικής ομάδας, είναι απίστευτο το πώς κάποιος... ανώνυμος δημοσιογράφος μπορεί να κάνει τέτοια σχόλια.

Για κάτι τέτοιους, η λύση είναι μία: Ολοι οι τίτλοι στο Τορίνο. Κάθε χρόνο. Πρωτάθλημα, κύπελλο, Σούπερ Καπ μονίμως στο Τορίνο. Μέχρι να φτάσουν στο σημείο να μην ασχολούνται καν με την εθνική Ιταλίας μόνο και μόνο επειδή σε αυτή παίζουν παίκτες της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου