26 Ιουν 2016

Ακυρώθηκε για άγνωστους λόγους το κρίσιμο ραντεβού Γιούβε-Ραϊόλα

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του Sky Italia, δε θα γίνει κανένα ραντεβού της Γιουβέντους με τον Μίνο Ραϊόλα τη Δευτέρα.

Από το πρωί της Κυριακής τα ιταλικά ΜΜΕ υποστήριζαν ότι την Δευτέρα θα γίνει ένα εξαιρετικά σημαντικό ραντεβού, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πολ Πογκμπά.

Αν, δηλαδή, θα παραμείνει στη Γιούβε -πιθανώς με ανανέωση συμβολαίου και γερή αύξηση- ή αν θα τεθεί όντως θέμα μεταγραφής του.

Το νέο ρεπορτάζ του Sky Italia, το βράδυ της Κυριακής, ανέφερε ότι τελικά δεν θα γίνει κανένα ραντεβού την Δευτέρα. Δεν αποκλείεται, τόνιζε η μεταγραφική ομάδα του συνδρομητικού καναλιού, να υπάρξει επαφή τις επόμενες μέρες -ενδεχομένως στο Μόντε Κάρλο όπου μένει ο Ραϊόλα- αλλά η πρόθεση της Γιουβέντους, όπως αυτή διαρρέεται επισήμως στα ΜΜΕ, τονίζει το Sky, είναι η ίδια: Ο Πογκμπά δεν πωλείται και δεν υπάρχει καμία διάθεση για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. 

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.