29 Ιουν 2016

«Παίζει» δυνατά και πάλι το όνομα του Μπενάτια

Διάφορα ιταλικά ρεπορτάζ το τελευταίο 24ωρο θέλουν την Γιουβέντους να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μεχντί Μπενάτια.

Από αθλητικά Μέσα, είναι οι Gazzetta dello Sport και Corriere dello Sport. Από πολιτικά, οι La Repubblica και η Il Messaggero. Ολοι αυτοί, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Πως ο Μπενάτια επέλεξε την Γιούβε και ότι οι μπιανκονέρι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την Μπάγερν για την απόκτηση του.

Η διαφορά έγκειται στον τρόπο που θα γίνει αυτό, με μεταγραφή ή δανεισμό και οψιόν αγοράς, χωρίς να αποκλείεται η ενδιάμεση λύση: Μονοετής δανεισμός με ελάχιστα χρήματα και ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το ποσό, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, είναι κοντά στα 18-19 εκατ. ευρώ και εξελίξεις αναμένονται ακόμη και εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Από το Τορίνο, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν κάτι σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.