25 Ιουν 2016

Η Ιντερ θέλει να πάει στα δικαστήρια για τον Μπεράρντι και κινδυνεύει να κάτσει η ίδια στο σκαμνί

Η Ιντερ φέρεται να σκέφτεται ακόμη και τα... δικαστήρια για την υπόθεση Μπεράρντι αλλά κινδυνεύει να βρεθεί αυτή εκεί.

Οι νερατζούρι θέλουν να αποκτήσουν τον Ντομένικο Μπεράρντι και φέρονται να προσπαθούν να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να πάρει ευθέως θέση υπέρ τους ώστε να τους διευκολύνει.

Η Σασουόλο, πάντως, δεν το συζητάει καν και αυτό έχει προκαλέσει εκνευρισμό στους Μιλανέζους, οι οποίοι φέρονται να σκέφτονται να προχωρήσουν σε καταγγελία για την συνεργασία Γιουβέντους-Σασουόλο, πιστεύοντας ότι αυτό θα τους δώσει την λύση. Μιλάμε, άλλωστε, για μια ομάδα η οποία το συνηθίζει -όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν- να απευθύνεται στα δικαστήρια για να πάρει κάτι που δεν μπορεί.

Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό ανάμεσα σε Γιουβέντους και Σασουόλο οπότε οι φήμες που διαρρέουν οι νερατζούρι, είναι μάλλον φήμες εντυπωσιασμού.

Το θέμα, πάντως, είναι ότι η Σασουόλο δεν θα μείνει μόνο στον εντυπωσιασμό αλλά θα προχωρήσει και σε πράξεις, δηλαδή όντως σε καταγγελία στα αρμόδια όργανα, αν αποδειχθεί ότι η Ιντερ μίλησε πρώτα με τον Μπεράρντι καθώς κάτι τέτοιο συνιστά ξεκάθαρη παράβαση κανονισμών.

«Πιστεύουμε ότι η Ιντερ πρώτα μίλησε μαζί μας και μετά τον Μπεράρντι. Γιατί αν έγινε το αντίθετο, θα πρόκειται ξεκάθαρα για μια ενοχλητική συμπεριφορά και αυτό δεν θα περάσει έτσι», ήταν η ατάκα-προειδοποίηση του τεχνικού διευθυντή της Σασουόλο, Τζοβάνι Καρνεβάλι.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου