6 Ιουν 2016

Έρχεται πρόταση 20 εκατ. ευρώ από το Λονδίνο

Η Γιουβέντους δεν κοιτάζει μόνο αυτούς που θέλει να πάρει για να ενισχύσει το ρόστερ της νέας χρονιάς αλλά και αυτούς που μπορεί να δώσει ώστε να απελευθερωθούν συμβόλαια ώστε να διατεθούν αλλού.

Όπως όλα δείχνουν, ένας παίκτης που είναι στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, θα αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος για τον Κβάντο Ασαμόα.

Στα τελευταία ρεπορτάζ, όπως σας έχει μεταφέρει το forzajuve.gr, οι μπλε του Αντόνιο Κόντε είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκανέζου. Τώρα όμως φαίνεται πως το ενδιαφέρον θα εκδηλωθεί με επίσημη πρόταση.

Ο Κβάντο Ασαμόα

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Τσέλσι θα καταθέσει πρόταση 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του μέσου των μπιανκονέρι. Μια πρόταση που δε γίνεται να απορρίψει η Γιουβέντους.

Ο Ασαμόα, με μόλις 11 συμμετοχές την σεζόν που ολοκληρώθηκε και δύο τραυματισμούς, δεν είναι πλέον βασική μονάδα στην ποδοσφαιρική μηχανή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Επιπλέον, τα χρήματα είναι πάρα πολύ καλά και θα μπορούν να προστεθούν στο υπόλοιπο μπάτζετ των νταμπλούχων Ιταλίας για να πραγματοποιήσουν ποιοτικές μετραγραφές.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

4 σχόλια:

  1. Ναι, γράφτηκε και Πριν αυτό.. ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΔΗΏΘΗΚΕ ΚΆΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΌΤΑΣΗ... ΔΕΝ ΆΛΛΑΞΕ ΚΆΤΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δημοσίευμα θεωρεί πως η πρόταση μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή. Στην πράξη πλέον. Δεν είναι κάποιο νέο, είναι μια εξέλιξη όμως σε μια υπάρχουσα κατάταση.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. Αρε τεραστιε ασα μαλλον θα φυγεις.ευχαριστουμε μακαρι ολοι οι παιχτες να ηταν σαν εσενα σκυλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή