Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Τα δύο σενάρια για τη φημολογούμενη πώληση και το συμβόλαιο του Πογκμπά στη Ρεάλ

Ισπανοί και Ιταλοί διαφωνούν στους αριθμούς αλλά συμφωνούν στην ουσία, σε ό,τι αφορά τα σενάρια για Ρεάλ Μαδρίτης και Πολ Πογκμπά.

Είναι γνωστό ότι οι μερένγκες ενδιαφέρονται για τον Γάλλο και μάλιστα δείχνουν διάθεση να χρησιμοποιήσουν σαν μέτρο πίεσης τον Αλβαρο Μοράτα για να αναγκάσουν την Γιουβέντους να συζητήσει για τον Πογκμπά.

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Cope, πάντως, οι οικονομικές απαιτήσεις που υπάρχουν δεν βοηθούν καθόλου την Ρεάλ. Συγκεκριμένα, το ισπανικό ραδιόφωνο μετέδωσε ότι οι μπιανκονέρι όρισαν ως τιμή τα 140 εκατ. ευρώ (χωρίς έμψυχα ανταλλάγματα, μόνο χρήματα) ενώ ο Μίνο Ραϊόλα ζήτησε για τον Πολ ετήσιες απολαβές που φτάνουν στα 20 εκατ. ευρώ. Ετσι, λέει το Cadena Cope, δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση.

Το ρεπορτάζ του Sky Italia, από την άλλη, λέει ότι η Γιουβέντους δεν όρισε καμία τιμή πώλησης του Πογκμπά στη Ρεάλ γιατί δεν υπάρχει πρόθεση πώλησης και δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό αίτημα ο Γάλλος.

Επαναλαμβάνει ότι ο Ραϊόλα ζήτησε ετήσιες απολαβές 13 εκατ. ευρώ όταν ρωτήθηκε από τη διοίκηση των Μαδριλένων, με το συνδρομητικό ιταλικό κανάλι να υποστηρίζει ότι αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Αν τα δώσει, άλλωστε, θα μετατρέψει αυτομάτως τον Πογκμπά στον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη των μερένγκες πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα προκαλέσει τριγμούς στα αποδυτήρια.

Υπενθυμίζουμε, όπως γράψαμε και την περασμένη εβδομάδα, ότι πέρυσι ο Ραϊόλα είχε αναφέρει το ίδιο ποσό (13 εκατ. ευρώ) στις Τσέλσι και Μπαρτσελόνα που τον είχαν προσεγγίσει, με αποτέλεσμα να τις αναγκάσει ουσιαστικά να αποσυρθούν αφού ο Πογκμπά δεν είχε τάσεις φυγής και αυτό αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου