15 Ιουν 2016

Υπουλη στάση από τη Ρεάλ, αναβλήθηκε το ραντεβού για Μοράτα, τι παίζει με Πογκμπά

Το ραντεβού της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης αναβλήθηκε και τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για... πάγο και πόλεμο νεύρων ανάμεσα στα δύο κλαμπ.

Την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να συναντηθούν, κατά πάσα πιθανότητα σε ουδέτερο έδαφος ή στην ισπανική πρωτεύουσα, οι Μπέπε Μαρότα και Φλορεντίνο Πέρεθ.

Βασικό θέμα συζήτησης θα ήταν το μέλλον του Αλβαρο Μοράτα αλλά οι Μαδριλένοι ήθελαν και θέλουν να ανοίξουν συζήτηση και για τον Πολ Πογκμπά. Οπως οι μπιανκονέρι ήθελαν και θέλουν να συζητήσουν και για τον Ματέο Κόβατσιτς ή τον Τόνι Κρόος.

Τα ισπανικά ΜΜΕ -για να αποδείξουν ακόμη μια φορά πόσο... έγκυρα είναι- υποστήριζαν πως ο Μαρότα είναι ήδη στη Μαδρίτη αλλά η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική. Οπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, το ραντεβού αναβλήθηκε και το κλίμα αυτή την στιγμή δεν είναι καλό.

Και δεν είναι καλό επειδή η Ρεάλ διαρρέει προς τα Μέσα που ελέγχει ότι δε βιάζεται να συζητήσει για το μέλλον του Μοράτα αφού έχει προθεσμία, βάσει συμβολαίου, ως τις 30 Ιουνίου για να ενημερώσει αν θα κάνει ή όχι χρήση της οψιόν.

Η Γιούβε, βέβαια, θέλει να ξέρει πολύ νωρίτερα τι θα γίνει ώστε να δει αν θα χρειαστεί ή όχι να ψάξει για επιθετικό αλλά στη Μαδρίτη την έχουν δει... άρχοντες και ήθελαν να πάει ο Μαρότα εκεί ουσιαστικά για να συζητήσουν για τον Πογκμπά.

Τέτοια διάθεση από πλευράς μπιανκονέρι, όπως λέει το Sky Italia, δεν υπάρχει και έτσι το ραντεβού αναβλήθηκε, κάνοντας λόγο για πάγο ανάμεσα στις δύο πλευρές και για πόλεμο νεύρων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, οι μάνατζερ του Μοράτα αναμένεται να έχουν την Τετάρτη επαφές με τις διοικήσεις και των δύο ομάδων ώστε να δουν τι σκέφτεται η Ρεάλ για τον Αλβαρο και τι η Γιουβέντους, για να δουν και τι στάση θα πρέπει να κρατήσει ο ποδοσφαιριστής.

Τα πράγματα, βέβαια, είναι ξεκάθαρα σε αυτό το θέμα και προκαλεί εντύπωση πώς μπορεί να μην το έχει καταλάβει ακόμη ο 23χρονος φορ: Στο Τορίνο τον πιστεύουν όλοι και τον θέλουν ενώ στη Μαδρίτη τον αντιμετωπίζουν απλά σαν ένα προϊόν που μπορεί να τους φέρει λεφτά στο ταμείο...

Ας αποφασίσει επιτέλους ο Μοράτα αν έχει ή όχι προσωπικότητα και ας πράξει αναλόγως!

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου