15 Ιουν 2016

Οι τιμές στα διαρκείας της Γιούβε, πόσο έχει το φθηνότερο και πόσο το ακριβότερο

Τα εισιτήρια διαρκείας της Γιουβέντους για τη σεζόν 2016-17 βγήκαν προς διάθεση, με αυξήσεις σε σχέση με πέρυσι.

Η διάθεση άρχισε από χθες Τρίτη, με τους κατόχους της περσινής σεζόν και γενικά των προηγούμενων χρόνων να έχουν προτεραιότητα. Με το σύνθημα «Εμείς δεν πάμε στο γήπεδο, εμείς είμαστε το γήπεδο» η Γιουβέντους στοχεύει φυσικά -και θα το πετύχει- να εξαντληθούν οι 28.000 κάρτες που βγαίνουν προς πώληση κάθε χρόνο. Και θα το πετύχει παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αυξήσεις σε σχέση με πέρυσι...

Για να αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια πράγματα, στην curva Sud και στην curva Nord το διαρκείας (στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μόνο οι 19 αγώνες πρωταθλήματος) η τιμή είναι φέτος στα 500 ευρώ ενώ πέρυσι ήταν στα 430. Αυτή η τιμή, στα 500 ευρώ δηλαδή, είναι και η πιο φθηνή του φετινού πακέτου, όπως παραδοσιακά συμβαίνει με τα πέταλα.

Οσο για τα πιο ακριβά, είναι στο πρώτο διάζωμα Tribuna Est Centrale, ακριβώς απέναντι από τα επίσημα και ουσιαστικά μια ανάσα από τον αγωνιστικό χώρο, με 1.615 ευρώ. Στο ίδιο σημείο, η τιμή πέρυσι ήταν στα 1.300 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τα φετινά διαρκείας, αν θέλουμε να βγάλουμε ένα μέσο όρο στις τιμές για τις υπόλοιπες θύρες, μπορούμε να πούμε ότι είναι κοντά στα 800 ευρώ. Σε άλλες θύρες είναι πιο πάνω, όπως για παράδειγμα τα 830 ευρώ στην Tirbuna Ovest ή τα 855 στην Tribuna Est Laterale, σε άλλες είναι πιο κάτω από τα 800 ευρώ, όπως για παράδειγμα τα 690 στο δεύτερο διάζωμα της Tribuna Est Laterale.

Οπως και να έχει, αυτό που θέλει η Γιουβέντους, θα γίνει πραγματικότητα: Τα διαρκείας θα είναι sold out και φέτος.

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου