17 Ιουν 2016

Λεφτά μέσω Euro θα βάλει στο ταμείο της η Γιουβέντους

Η συμμετοχή 13 ποδοσφαιριστών στο Euro, είναι αρκετά πιθανό να φέρει, ουσιαστικά από το πουθενά, ένα ποσό στα ταμεία της Γιουβέντους.

Η UEFA έχει θεσπίσει τα τελευταία χρόνια το να δίνει ένα ποσό στις ομάδες που «δανείζουν» τους ποδοσφαιριστές τους για να παίρνουν μέρος με τις εθνικές ομάδες στις τελικές φάσεις των διοργανώσεων.

Από εκεί και πέρα, όσο περισσότερο προχωράει μια εθνική, τόσο περισσότερα είναι τα ματς που παίζουν οι παίκτες όπως καταλαβαίνει κανείς και αυτό δίνει κάποια έξτρα χρήματα στο ποσό που πρόκειται να δώσει η UEFA.

Οπως διαβάζουμε στη Gazzetta dello Sport, έχοντας τους περισσότερους ποδοσφαιριστές από οποιαδήποτε ομάδα σε αυτό το EURO, η Γιούβε έχει καλές πιθανότητες για να γίνει και αυτή που θα πάρει τα περισσότερα χρήματα από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Δεν μιλάμε για κανένα εξωφρενικό ποσό, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι στο προηγούμενο Euro η Μπάγερν Μονάχου είχε πάρει τα περισσότερα και ήταν κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ, αλλά από το τίποτα, καλά θα είναι κι αυτά. Για να πουλήσει τον Παντοΐν στην Κάλιαρι, για παράδειγμα, η Γιουβέντους ζητάει λιγότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου