18 Ιουν 2016

Η επικοινωνιακή κίνηση της Γιουβέντους που άρεσε στον Πογκμπά

Τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες στη Γαλλία με τον Πόλ Πογκμπά, είχαν ως αποτέλεσμα ο 23χρονος άσος να καταλάβει ξανά πόσο καλά είναι στη Γιουβέντους.

Ο Πογκμπά βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα επειδή ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θέλησε να είναι απολύτως τυπικός ακόμη και σε κάτι πιο χαλαρό, όπως είναι το πρωινό.

Με τους Γάλλους να έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον Πογκμπά, ο 23χρονος νιώθει την πίεση και αυτό, όπως λένε και ποδοσφαιριστές της Γαλλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1998, δεν θα βγει σε καλό σε κανέναν. Ούτε στον Πολ, ούτε στην εθνική ομάδα...

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, όπως αναφέρουν ιταλικά ρεπορτάζ, η διοίκηση της Γιουβέντους και συγκεκριμένα ο Φάμπιο Παράτιτσι φέρεται να επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να του δώσει τα συγχαρητήρια του για την πρόκριση της Γαλλίας στην επόμενη φάση του Euro και για να του εκφράσει την στήριξη του για την εμφάνιση του στο δεύτερο ημίχρονο με την Αλβανία αλλά και γενικά στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες.

Σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, ο Πογκμπά εξέφρασε την χαρά του στον αθλητικό διευθυντή της Γιούβε για την επαφή που είχαν και τον ευχαρίστησε για την στήριξη, λέγοντας του χαρακτηριστικά: «Είστε οι μόνοι που με καταλαβαίνουν». Ας το θυμηθεί αυτό ο Πολ και όταν -ή αν- του κάνει πρόταση ο Ζινεντίν Ζιντάν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου