19 Ιουν 2016

Η Ρεάλ ενεργοποιεί τη ρήτρα του Μοράτα

Η Ρεάλ δείχνει αποφασισμένη να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του Αλβαρο Μοράτα, με την Γιουβέντους να έχει πολύ καλό ποσό για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Μπορεί οι Μαδριλένοι να καθυστερούν να ενημερώσουν επισήμως για τις προθέσεις τους και ο μάνατζερ του Ισπανού φορ να πουλάει τρέλα αλλά στο Τορίνο το έχουν σχεδόν σίγουρο ότι οι μερένγκες θα κάνουν χρήση της οψιόν.

Σε μια τέτοια περίπτωση, επειδή ο Μοράτα δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ της Γιουβέντους, θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά λεφτά για να γίνει αυτό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, οι μπιανκονέρι θα έχουν 55 εκατ. ευρώ στη διάθεση τους για να κάνουν ό,τι πρέπει. Τα 30 θα έρθουν από την Ρεάλ ενώ τα υπόλοιπα 25 είναι αυτά που δεν θα δοθούν τελικά στη Σασουόλο αφού ο Ντομένικο Μπεράρντι αποφάσισε να παραμείνει εκεί για ακόμη ένα χρόνο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. Άντε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα.., να τελειώνουμε μ` αυτό το θέμα-σήριαλ... Μακάρι να πάρουμε έναν φορ, πραγματικό δολοφόνο, όπως είχε παλιά η Νάπολι τον Καβάνι και πέρσι τον Ινγουαίν.. Η Νάπολι πώς τους βρίσκει; Εμείς δε μπορούμε να βρούμε έναν παρόμοιο; Σ` αυτή τη θέση πάσχουμε εδώ και χρόνια... FORZA JUVARE!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλό αν δεν θέλει. Θα ακουστεί ακραίο αλλά μονο εγώ θέλω να γυρίσει ο προδότης; Με τον Ντίμπι δίπλα του θα δουμε πράγματα και θαύματα. Ειδικά ο Πάουλο θα κάνει όργια με τόσους ελεύθερους χώρους. Οκ είπαμε προδότης αλλά παρακαλάει να έρθει και όπως έχει πει ο ίδιος έχει αφήσει κάτι στη μέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή