30 Ιουν 2016

Επίθεση από Ραϊόλα σε Γκάρι Λίνεκερ για τον Πογκμπά

Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις με τις οποίες απάντησε ο Μίνο Ραϊόλα στον Γκάρι Λίνεκερ.

Ο παλαίμαχος Αγγλος αναρωτήθηκε πριν λίγες μέρες, μέσω twitter, αν ο Πολ Πογκμπά είναι ο πιο υπερτιμημένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και ο μάνατζερ του, του απάντησε με τον δικό του τρόπο...

«Όταν κάποιος πληρώνεται για να λέει την γνώμη του, αυτό δε σημαίνει αυτόματα πως απαραίτητα γνωρίζει για τι μιλάει. Ο Γκάρι Λίνεκερ αποτελεί μία τέτοια περίπτωση. Όταν ο Λίνεκερ σχολιάζει τον Πογκμπά, δεν έχει την παραμικρή ιδέα γύρω από το θέμα στο οποίο αναφέρεται. Είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε υποσχεθεί πως αν ποτέ ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατακτούσε την Premier League με τη Λέστερ, τότε θα εμφανιζόταν δημόσια με τα εσώρουχα του. Αυτό και μόνο τα λέει όλα».

Σημασία όμως έχουν και αυτά που είπε ο Ραϊόλα αμέσως μετά: «Αν σκεφτούμε τις τιμές που βλέπουμε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε ο Πολ μάλλον είναι υποτιμημένος. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι ένας αναπληρωματικός του Βελγίου (Μπατσουαγί), ο οποίος προέρχεται από μία ομάδα που δεν έκανε τίποτα φέτος, παίρνει μεταγραφή για 40 εκατ. ευρώ».

Οπως και να έχει, τις δηλώσεις Ραϊόλα οι Ιταλοί τις ερμήνευσαν με διάφορους τρόπους. Οπως, για παράδειγμα, ότι καμία ομάδα δεν έχει κάνει την πρόταση που θα... τρελάνει την Γιουβέντους και ο Ραϊόλα προσπαθεί έντονα για αυτό, αφού αυτός καίγεται περισσότερο από τον Πογκμπά για μεταγραφή. Και καίγεται περισσότερο, επειδή θα πάρει ως προμήθεια κάτι... δεκάδες εκατ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου