6 Ιουν 2016

Μασεράνο: Δε θέλω να πιέσω καταστάσεις, δε θα χαλάσω τις σχέσεις μου με την Μπαρτσελόνα

Η επιβεβαίωση ότι η υπόθεση Μασεράνο είναι δύσκολη για τη Γιουβέντους, ήρθε από τον ίδιο.

Οι μπιανκονέρι, όπως έχουν τονίσει τα ιταλικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα, θέλουν από τον Αργεντίνο να ζητήσει από τους μπλαουγκράνα να πάρει μεταγραφή ώστε να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι μιλάμε για μια ηγετική προσωπικότητα, πέρα από μεγάλη αξία ποδοσφαιρικά, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να μην θέλουν να τον χάσουν.

Αυτό είπε τώρα και ο ίδιος ο Μασεράνο σε δηλώσεις του, στις οποίες ουσιαστικά προανήγγειλε ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα αφού δεν έχει πρόθεση, όπως είπε, να πιέσει καταστάσεις.

«Η Μπαρτσελόνα μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να με πουλήσει. Οταν ένα κλαμπ, ειδικά αυτό το κλαμπ, σου λέει κάτι τέτοιο, είναι πολύ δύσκολο να φύγεις. Δεν θέλω να πιέσω καταστάσεις, δεν θα κάνω κάτι για να χαλάσω τις σχέσεις μου με την Μπαρτσελόνα, υπάρχει η πιθανότητα να φύγω ή να μείνω αλλά αν έφευγα, δεν θα ήθελα αυτό να γινόταν με πικρία».

Οπως γράφουν και τα ιταλικά ΜΜΕ, αυτές οι δηλώσεις του Μασεράνο επιβεβαιώνουν τον βαθμό δυσκολίας για την Γιουβέντους, η οποία λογικά θα βάλει άλλους στόχους ως προτεραιότητες πλέον.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου