22 Ιουν 2016

Το αστρονομικό ποσό που ζητάει η Γιούβε για τον Πογκμπά

Η Γιουβέντους ανέβασε τις απαιτήσεις της προς την Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολ Πογκμπά και το ίδιο έκανε και ο Μίνο Ραϊόλα.

Την περασμένη εβδομάδα τα ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν, σοκαρισμένα, ότι οι μπιανκονέρι θέλουν 120 εκατ. ευρώ συν τον Τόνι Κρόος για να παραχωρήσουν τον Γάλλο στους μερένγκες.

Ουσιαστικά, αυτές οι απαιτήσεις αποτελούν ένα ευγενικό «δεν πωλείται» προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Επειδή, όμως, στη Μαδρίτη θέλησαν να συντηρήσουν το θέμα, τώρα μεταδίδουν κάτι άλλο.

Τι είναι αυτό; Οτι η Γιούβε έβγαλε από την συζήτηση τον Κρόος και διαμήνυσε στη Ρεάλ ότι αν θέλει να αποκτήσει τον Πογκμπά, θα πρέπει να πληρώσει... 160 εκατ. ευρώ! Αυτό, μάλιστα, το έγραψε η Marca, η οποία ουσιαστικά είναι η φωνή της Ρεάλ στα ΜΜΕ. Από το Τορίνο δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση -αφού αφήνουν συνεχώς να διαρρεύσει ότι δεν έχει γίνει και δεν θα γίνει καμία συζήτηση για τον Πογκμπά- αλλά η Marca δεν σταματάει εκεί και προσθέτει ότι και ο Μίνο Ραϊόλα ενημέρωσε τον Πέρεθ ότι πέρα από τα 13 εκατ. ευρώ ετησίως που θα ήθελε ο Πολ, θέλει άλλα 20 εκατ. ευρώ ως προμήθεια για να γίνει η μεταγραφή.

Με λίγα λόγια, αν πιστέψουμε τα ισπανικά ρεπορτάζ, Γιουβέντους και Ραϊόλα λένε με κάθε τρόπο στην Ρεάλ ότι ο Πογκμπά θα παρααμείνει μπιανκονέρο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου