29 Ιουν 2016

Δεν μπορείς να πας σε «πόλεμο» με τη Γιούβε

Πάνω στα νεύρα σου μπορείς να πεις μεγάλες αλήθειες και αυτό το αποδεικνύει και ο αδερφός του Γκονσάλο Ιγουαΐν.

Ο Νικολάς Ιγουαΐν είναι αδερφός και μάνατζερ του επιθετικού της Νάπολι. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, τον θυμόμαστε να έχει ορισμένα δυνατά ξεσπάσματα και να λέει διάφορα κατά της Γιουβέντους, ειδικά μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δει ο αδερφός του στο Ούντινε.

Τώρα, λίγους μήνες μετά, ο ίδιος άνθρωπος αποφάσισε να πει αλήθειες καθώς εξηγούσε τον λόγο για τον οποίο ο Αργεντίνος φορ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Νάπολι. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις θα πρέπει να τον πουλήσει ή να τον κρατήσει με τον κίνδυνο να τον χάσει τσάμπα...

«Η Νάπολι μας είχε μιλήσει για ένα πρότζεκτ που προέβλεπε σταθερή συμμετοχή στο Champions League και μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά είμαστε ακόμη μακριά από αυτό... Η ομάδα ήταν στην 1η θέση της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου αλλά η διοίκηση, όπως είδαμε, δεν έκανε μεταγραφές σημαντικές για να χτυπήσει ως το τέλος τον τίτλο. Ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να ζητάει το ποσό της ρήτρας αποχώρησης (94 εκατ. ευρώ) και εμείς έχουμε το δικαίωμα να μην συμφωνούμε με το πλάνο που βλέπουμε και να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο.

Ενδεχομένως η διοίκηση να θέλει να αποκτήσει ποδοσφαιριστές νέους και με προοπτική αλλά εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνουν άλλες μεταγραφές για να χτυπήσουμε τη Γιουβέντους, η οποία παίρνει το πρωτάθλημα για πέντε σερί χρόνια. Η φιλοσοφία που έχει αυτή την στιγμή η διοίκηση, ναι μεν είναι σεβαστή αλλά κατά τη γνώμη μας δεν μπορείς με αυτή τη γραμμή να πας σε "πόλεμο" με την Γιούβε. Δεν μπορείς να πάρεις το πρωτάθλημα και να κάνεις κάτι καλό στο Champions League με αυτόν τον τρόπο».

Αργησε λίγο, αλλά τις είπε τις αλήθειες του και ο αδερφός Ιγουαΐν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου