13 Ιουν 2016

Το δυσοίωνο και σκοτεινό μέλλον του Μάρτιν Κάσερες

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ευχάριστα για τον Μάρτιν Κάσερες και αυτά θα πρέπει να τα βλέπει ο μάνατζερ του.

Η Γιουβέντους αποφάσισε να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του Ουρουγουανού από την στιγμή που ο εκπρόσωπος του, Ντανιέλ Φονσέκα, ήταν αδιάλλακτος στις συζητήσεις που έγιναν.

Οι μπιανκονέρι ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα μικρότερο συμβόλαιο, σε ό,τι αφορά τις ετήσιες απολαβές, λόγω των τραυματισμών αλλά και της εξωγηπεδικής ζωής του Μάρτιν, με τον Φονσέκα όμως να το παίζει σκληρός.

Ο μάνατζερ, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής είχε περάσει από την Γιούβε για μια τετραετία (1997-2001), πόνταρε στο γεγονός ότι έδειχναν ενδιαφέρον οι Νάπολι και Ρόμα αλλά τελικά τα πράγματα δεν πάνε καλά... Οι δύο ομάδες δεν δείχνουν διατεθειμένες να προχωρήσουν λόγω των τραυματισμών του Κάσερες και των απαιτήσεων του Φονσέκα, με συνέπεια το όνομα του να ακουστεί τις τελευταίες μέρες για την Φιορεντίνα.

Τα πράγματα, όμως, είναι δύσκολα και σε αυτό το μέτωπο, με αποτέλεσμα να διαβάζουμε τώρα ότι οι οικονομικές απαιτήσεις θα μειωθούν. Κρίμα για τον Μάρτιν, ο οποίος είναι από τους αγαπημένους των οπαδών, αλλά ας πάρει το μάθημα του τώρα ο Φονσέκα...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου