13 Ιουν 2016

Ο Βούτσινιτς, που έκανε το δρομολόγιο του Πιάνιτς, εξηγεί γιατί ένας παίκτης αφήνει τη Ρόμα για να πάει στη Γιούβε

Ο Μίραλεμ Πιάνιτς περνάει ιατρικές εξετάσεις στο Τορίνο και ο Μίρκο Βούτσινιτς, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο, μίλησε για την διαφορά της Ρόμα με την Γιουβέντους.

Ο Βόσνιος χαφ είναι από την Κυριακή στο Τορίνο και σήμερα είναι η μέρα των ιατρικών εξετάσεων και των υπογραφών. Από την στιγμή που θα γίνουν κι αυτά, ο Πιάνιτς θα είναι και τυπικά μπιανκονέρο και θα κάνει ένα ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, με στόχο να πάρει όσο περισσότερους τίτλους γίνεται.

Οπως συνέβη, δηλαδή, με τον προηγούμενο που έκανε το ίδιο δρομολόγιο. Τον Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος μίλησε στην Tuttosport για να σχολιάσει την μεταγραφή του 26χρονου μέσου από τους τζαλορόσι στους μπιανκονέρι.

«Δεν ήταν εύκολο για μένα να φύγω από την Ρόμα, το σκέφτηκα καιρό. Εζησα όμορφες στιγμές εκεί αλλά δεν μετάνιωσα για την μεταγραφή μου στη Γιουβέντους. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια, με τρία πρωταθλήματα. Οταν μπαίνεις στα αποδυτήρια της Γιούβε συνειδητοποιείς αμέσως ότι υπάρχει μια διαφορετική, μοναδική νοοτροπία. Αν ισοφαρίσεις στο 90', δεν θα δεις κανέναν μετά την λήξη να είναι χαμογελαστός. Αντιθέτως, όλοι είναι εκνευρισμένοι. Στο Τορίνο μετράει μόνο η νίκη. Ελπίζω να ζήσει και ο Πιάνιτς τις στιγμές που έζησα εγώ, να νικήσει κι αυτός. Εγώ έζησα την αρχή αυτού του κύκλου, ο οποίος συνεχίζεται. Η Γιουβέντους είναι πραγματικά δυνατή, δεν παίρνεις κατά τύχη πέντε σερί πρωταθλήματα. Και με δεδομένο ότι είμαι ακόμη πολύ δεμένος με τους πρώην συμπαίκτες μου και με τους ανθρώπους της διοίκησης, εύχομαι να πετύχουν τον θρυλικό στόχο του 6ου σερί scudetto».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου