10 Ιουν 2016

Η… περίεργη «επιχείρηση» Πιάνιτς και η… «ασφάλεια ζωής» με Πογκμπά

Ενδιαφέρον έχει η άποψη ενός οικονομικού δημοσιογράφου για την κατάσταση της Γιουβέντους αλλά και τις μεταγραφές της.

Ο Μάρκο Μπελινάτσο είναι ένα από τα πιο βαριά, αν όχι το πιο βαρύ όνομα του Sole 24 ore, Μέσου που ασχολείται εκτενώς με τα οικονομικά στοιχεία των ομάδων. Αυτός, λοιπόν, κλήθηκε να σχολιάσει την οικονομική κατάσταση των ομάδων της Serie A και αυτή στην οποία στάθηκε είναι η Γιούβε.

«Η Γιουβέντους είναι η μόνη τοπ ευρωπαϊκή ομάδα που έχουμε αυτή την στιγμή στην Ιταλία. Εχει 380 εκατ. ευρώ έσοδα, μπορεί να ξοδέψει και είναι ανταγωνιστική και σε συνεχή ανάπτυξη. Πρέπει ακόμη, βέβαια, να καλύψει μια μικρή απόσταση με τις άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης» είπε αρχικά και αφού σχολίασε για την διαφαινόμενη μεταγραφή του Μίραλεμ Πιάνιτς ότι «η επιχείρηση Πιάνιτς είναι σχετικά περίεργη λόγω της "αποζημίωσης" του ποδοσφαιριστή και των δικαιωμάτων του στη ρήτρα», ρωτήθηκε για τον Πολ Πογκμπά, στον οποίο έδωσε έναν... ξεχωριστό χαρακτηρισμό.

«Ο Πογκμπά; Πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα αρνηθεί αν η πρόταση είναι 100 εκατ. ευρώ, στα 120 όμως... Σε αυτό το ποσό θα μιλάμε για κάτι απίστευτο, ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τσάμπα. Ο Πογκμπά είναι κάτι σαν ασφάλεια ζωής για την Γιουβέντους, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανέβει κι άλλο η τιμή του και η Γιούβε μπορεί να χειριστεί το θέμα όπως θέλει».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα με Πογμπά και ν' αποτελέσει μαζί με Ντιμπάλα τους ηγέτες μας για την επόμενη 10ετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή