16 Ιουν 2016

«Όχι» της Γιούβε στην Τσέλσι για Μπονούτσι, πόσο κοστολογείται ο ποδοσφαιριστής

Επιστρέφουν τα δημοσιεύματα για Τσέλσι και Μπονούτσι.

Η είδηση πως οι μπλε του Αντόνιο Κόντε μπορεί να κινηθούν για τον έμπειρο αμυντικό της Γιουβέντους έχει κυκλοφορήσει από τότε που ο Ιταλός προπονητής ήταν κοντά σε συμφωνία με τους Αγγλους.

Πλην του Κόντε, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να τον ήθελε για την Μάντσεστερ Σίτι. Το ενδιαφέρον στιες περιπτώσεις αυτες είναι πόσο κοστολογεί η Γιουβέντους τον ποδοσφαιριστή της, καθώς είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να φύγει ο Μπονούτσι από το Τορίνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αθλητικού τμήματος της RAI, η Τσέλσι ήρθε σε επαφή με τη Γιούβε και της μετέφερε την πρόθεσή της να ξοδέψει 50 εκατ. ευρώ για τον Μπονούτσι. Η απάντηση των μπιανκονέρι ήταν αρνητική.

Η Gazzetta dello Sport, επιπλέον, εξηγεί πως η Κυρία του ιταλού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοστολογεί τον αμυντικό της κάπου στα 60 εκατ. ευρώ, χωρίς να σημαίνει πως αυτή είναι τιμή πώλησης.

Μάλιστα, οι Ιταλοί θυμήθηκαν τις δηλώσεις του Ιταλού αμυντικού που είχε κάνει πριν το Euro λέγοντας πως υπέγραψε στη Γιούβε μέχρι το 2020 και πως το Τορίνο είναι το σπίτι του και δεν πρόκειται να φύγει.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου