28 Ιουν 2016

Το πλάνο της Γιουβέντους για την αγορά επιθετικού

Στη Γιουβέντους δεν βιάζονται για το θέμα του επιθετικού, περιμένοντας πρώτα τις πωλήσεις.

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Αλβαρο Μοράτα, οι μπιανκονέρι πρέπει να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού. «Ο Μοράτα θα αντικατασταθεί με έναν εξίσου σημαντικό επιθετικό», έχει πει για το θέμα ο Μπέπε Μαρότα και τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες 7-10 μέρες είναι πολλά. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι στο Τορίνο βιάζονται.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει μέρος του Τύπου, οι Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι έχουν αποφασίσει να περιμένουν πρώτα κάποιες αποχωρήσεις (Περέιρα, Ερνάνες ή και Ασαμόα) προκειμένου να μπορούν να χειριστούν ακόμη καλύτερα, στον οικονομικό τομέα, την κατάσταση. Να ξέρουν, δηλαδή, σχεδόν σε απόλυτο βαθμό, το ποσό που θα είναι διαθέσιμο.

Επειδή μιλάμε για μεταγραφική περίοδο, φυσικά, μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα αλλά η αίσθηση που υπάρχει αυτή την στιγμή, είναι ότι η Γιουβέντους δεν θα βιαστεί για το θέμα του επιθετικού. Και αυτό, όπως αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, μπορεί να σημαίνει ότι ο πραγματικός στόχος είναι πολύ καλός...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

1 σχόλιο:

Μάριο Μάντζουκιτς: Ο επιθετικός που θα μπορούσε να έρθει ελεύθερος και θα τον ήθελαν πολλοί οπαδοί της Γιουβέντους

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να γίνουν μεταγραφές ελεύθερων παικτών και μετά τις 5 Οκτωβρίου, οι Γιουβεντίνοι κάνουν τις... ευχές τους.