26 Ιουν 2016

Αναλυτική συνέντευξη του Ντιμπάλα που μιλάει για όλους και για όλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αδιαφορεί για την Μπαρτσελόνα, είναι ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές των Πιάνιτς-Ντάνι Αλβες και δηλώνει σίγουρος για την παραμονή του Πολ Πογκμπά, με τον οποίο μίλησε αυτές τις ημέρες.

Ο Αργεντίνος άσος της Γιουβέντους ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε μια εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη Μάλτα και οι Ιταλοί δημοσιογράφοι έπεσαν πάνω του για δηλώσεις. Δηλώσεις τις οποίες δεν αρνήθηκε ο Πάουλο, αναφερόμενος σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιμπάλα.

Για τα ισπανικά δημοσιεύματα για Μπαρτσελόνα: «Ηρθα πριν ένα χρόνο στη Γιούβε και δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω. Εζησα μια υπέροχη σεζόν, πανηγύρισα το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Σούπερ Καπ, πετυχαίνοντας πολλά γκολ. Στο Τορίνο με αγαπάνε, είμαι πολύ καλά και δεν με απασχολεί τίποτα άλλο».

Για το Champions League: «Η Γιουβέντους είναι μια σπουδαία ομάδα, ακριβώς όπως είναι οι Ρεάλ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Πριν δύο χρόνια η Γιούβε έχασε το τρόπαιο στον τελικό, αυτή τη σεζόν με την Μπάγερν αποκλειστήκαμε 30 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Μας έλειψε απλά λίγη τύχη».

Για τον Ντάνι Αλβες: «Τον έχω δει πάρα πολλές φορές στους αγώνες της Μπαρτσελόνα, θυμάμαι πολύ καλά ότι ο Μέσι πήγαινε συχνά στη δεξιά πλευρά και εκεί συνεργαζόταν με τον Ντάνι. Είχαν μια σπουδαία συνεργασία. Ο Ντάνι είναι πολύ τεχνίτης, βοηθάει πολύ σε άμυνα-επίθεση και ελπίζω ότι θα με βοηθήσει να πετύχω πολλά γκολ».

Για τον Πιάνιτς:
«Η μεταγραφή του με εξέπληξε. Είχα μέρες να διαβάσω εφημερίδες, να ενημερωθώ και ξαφνικά βλέπω τα νέα και είδα ότι γίναμε συμπαίκτες. Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι από την Ρόμα ήρθε στη Γιούβε. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν, πλέον, να έρθουν σε εμάς».

Για τις εκτελέσεις φάουλ με τον Πιάνιτς: «Σκέφτηκα αμέσως, όταν είδα ότι υπέγραψε στη Γιουβέντους, ότι θα μας βοηθήσει πολύ να βελτιωθούμε στα φάουλ. Θα κάνει καλό τόσο σε μένα όσο και στον Πογκμπά, θα έχουμε ατελείωτες μάχες μετά το τέλος της προπόνησης. Με μένα σίγουρα δεν θα μαλώσει: Εγώ θα εκτελώ από δεξιά, αυτός από αριστερά. Ας τα βρει με τον Πολ (γελάει)».

Για τον Πογκμπά: «Δεν είναι αγχωμένος, τον ξέρω πολύ καλά, είναι ήρεμος. Είχε δεχθεί κριτική και στην αρχή της σεζόν αλλά δεν πτοήθηκε και στη συνέχεια έδειξε τον καλύτερο του εαυτό. Δεν νιώθει την πίεση, δεν επηρεάζεται από αυτό. Αν φοβάμαι μην αλλάξει ομάδα; Οχι, θα μείνει σίγουρα. Μιλήσαμε και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στη Γιούβε».

Για τον Μοράτα: «Είναι μια σημαντική απώλεια με βάση όσα έκανε και την σχέση που είχαμε. Είναι σπουδαίος άνθρωπος, φίλος, με βοήθησε από την αρχή. Αν θα πάρω το Νο 9; Θα είμαι ευτυχισμένος αν, παρά τα όσα έγιναν, επιστρέψει σε εμάς. Οπως και να έχει, δεν αλλάζω: Θα συνεχίσω με το Νο21».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου