29 Ιουν 2016

Το σχόλιο του Τζον Ελκαν που «κλειδώνει» πως η Γιούβε δεν πουλάει τον Πογκμπά

Ο Τζον Ελκαν μίλησε για την εθνική Ιταλίας αλλά οι δημοσιογράφοι περισσότερο ενδιαφέρονταν για όσα είχε να πει για τον Πολ Πογκμπά.

Ο ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι και πρόεδρος της Exor, στην οποία υπάγονται οι μετοχές της Γιουβέντους, βρέθηκε σε μια εκδήλωση στο Μόντε Κάρλο για την παρουσίαση της νέας Maserati (όλα στην οικογένεια Ανιέλι ανήκουν) και δεν αρνήθηκε να πει δυο λόγια στους δημοσιογράφους και για τα ποδοσφαιρικά, αρχίζοντας από την εθνική Ιταλίας.

«Δεν είμαι έκπληκτος από την πορεία της εθνικής. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος επειδή η Γιουβέντους προσφέρει και πάλι πολλά στην ατζούρα φανέλα. Με την Ισπανία ήταν ένα μεγάλο ματς, στο οποίο ο Μπουφόν ήταν εκπληκτικός», είπε ο Ελκαν, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε τα εύσημα στον Αντόνιο Κόντε για την δουλειά του, για να ερωτηθεί αμέσως μετά για τον Πολ Πογκμπά και το μέλλον του.

«Ο Μαρότα ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα και δεν έχω να πω κάτι άλλο από αυτά που είπε». Οσο για τις επόμενες μεταγραφές της Γιουβέντους, σχολίασε: «Δεν είναι δουλειά μου αυτό, δεν ξέρω τι κινήσεις θα γίνουν. Είδατε όλοι, υποθέτω, τι ενθουσιασμός επικράτησε για τον Ντάνι Αλβες, νομίζω πως είναι μια σπουδαία κίνηση».

Ο Ελκαν είχε κάνει ακριβώς το ίδιο σχόλιο, ότι συμφωνεί δηλαδή με όσα είπε ο Μαρότα για το θέμα, πριν δύο εβδομάδες, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τονίζουν τότε στο σύνολο τους ότι αυτή η στάση του, ουσιαστικά σημαίνει πως η Γιουβέντους όντως δεν πουλάει τον Πολ Πογκμπά.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου