2 Ιουν 2016

Τέλος και επίσημα από την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Αλβες

Το διαζύγιο Μπαρτσελόνα-Ντάνι Αλβες είναι πλέον γεγονός.

Μετά από 8 χρόνια, ο Βραζιλιάνος άσος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα της Καταλωνίας.

Ο αθλητικός διευθυντής των μπλαουγκράνα Ρόμπερτ Φερνάντες τοποθετήθηκε επί του θέματος με μια λακωνική δήλωση: «Είναι προσωπική του απόφαση και θα τη σεβαστούμε. Έχει ενημερώσει ότι θα φύγει».

Βάσει των τελευταίων ρεπορτάζ και όπως ξεκαθάρισε η μάνατζέρ του, ο Ντάνι Αλβες δεν έχει υπογράψει ακόμη αλλά τώρα ανοίγει ο δρόμος για να γίνει και αυτό. Η Γιουβέντους είναι η επικρατέστερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά έχει και πρόταση από την Παρί αλλά και ομάδες της Κίνας.

Η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει στο Τορίνο έχει ξεκινήσει…

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

3 σχόλια:

  1. Στην περίοδο του ``κατινισμού``, της κυρα-Κατίνας δηλ. όσον αφορά στις μεταγραφές.., όπου το άκουσα..άκουσες, διάβασα...διάβασες καιτο κουτσομπολιό πάει κι` έρχεται (πράγμα που ευνοεί τις εφημερίδες να πουλάνε φύλλα..αλλιώς δε θα έκαναν τίποτα αυτή την περίοδο), εγώ θα πω τη σεμνή μου γνώμη. Φέτος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το hampions αφού η Ρεαλ που το πήρε ήταν χειρότερη από την περσινή που αποκλείσαμε..και στον ημιτελικό με τη Σίτυ... ξεφτύλισαν και οι δυο τη μπάλλα.. Φέτος για να δηλώνουν οι υπεύθυναοι της ομάδας ότι θα το `` ``χτυπήσουν``, μάλλον, θα σκέφτονται ότι θα έχουμε τουλάχισυτον τους περσινούς παίχτες..με έναν στο κλέντρο που να ξεπερνά και το Μαρκήσιο.. Αν φύγουν αυτοί που λέγεται θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον ισάξιοι..συν ένας στο κέντρο... Κατά τη γνώμη μου, αν φύγουν αυτοί που λέγεται, θα πρέπει να υπάρξει ο Ντάνι Άλβες, ένα αμυντικό χαφ στυλ Ματσεράνο.., στυλ Πιάνιτς..που να κρατά τη μπάλλα και να δίνει τη ``γλυκιά`` πάσα, και στη επίθεση η τετράδα Ντιμπάλα- Τζάτζα, Μπεράντι..και φυσικά ένας στυλ Καβάνι ή ο Γάλλος φορ της Μάντσετερ Γιουνάιτεντ .. όνειρα (προ)θερινής νυκτός θα μου πείτε.., αλλά πώς αλλιώς θα λέμε ότι πάμε για το hampions????? ΣΥΓΧΑΡΓΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...! ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ``ΚΑΤΙΝΙΣΜΟΥ``.. ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΝΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙ` ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, θα μπορούσαμε να πάρουμε το Champions League. Δεν ήταν τόσο καλύτεροι οι άλλοι ή τόσο χειρότεροι εμείς.

    Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι για έναν καλό μέσο (στυλ και θέση Μαρκίσιο) και ίσως έναν επιθετικό πρώτης γραμμής ανάλογα πάντα τι θα γίνει με Μοράτα. Ο Ντάνι Αλβες που λογικά έρχεται (καλή προσθήκη) είναι free, οπότε υπάρχει μπάτζετ για 1-2 δυνατά ονόματα.

    Φυσικά μετράνε μόνο τα επίσημα γι' αυτό και εμείς δεν έχουμε... φέρει, μέσω του forzajuve.gr, κανέναν παίκτη στο Τορίνο. Τα ρεπορτάζ αναφέρουμε, τι λένε τα ξένα ΜΜΕ και αρκετές φορές παίρνουμε και θέση. Το κύρος χτίζεται με σοβαρότητα...

    Forza Juve!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να δούμε πότε θα έρθει αυτός ο παίχτης στο κέντρο, που αν τον είχαμε από πέρσι ίσως τώρα να είμασταν πρωταθλητές Ευρώπης με το champions! Πάντως, αν είναι αλήθεια πως ο λόγος που δεν έρχεται ο Γκόμεζ είναι γιατί η ομάδα δε δίνει 40-45 εκ. ευρώ...τότε δεν αισιοδοξώ και τόσο πολύ!!! Α;ν είναι να κρατήσουμε τον Μοράτα για ένα μόνο χρόνο δεν έχει νόημα. Καλύτερα να πάρουμε από τώρα ένα δυνατό φορ..(όπως λέτε) ..και τον Μπερνάντι..που μπορεί να ξεπεράσει και τον Μοράτα! Αν φύγουν σίγουρα Κάσερετς, Κουαδράδο και πιθανόν Περέιρα, Ερνάνες, Ασαμόα, Μοράτα ή ακόμα, και ο Λιχτστάινερ.., λογικά δε φτάνουν μόνο ο Άλβεζ και οι δύο που λέτε!!! Θα δούμε..., αλλά όπως και να είναι (αι για να μην σας κουράζω και παραπάνω)... ORZA JUVE...FINO ALLA FINE!!!

      Διαγραφή