2 Ιουν 2016

Ντράξλερ: Έτσι χάλασε η μεταγραφή μου στη Γιουβέντους

Ο Γιούλιαν Ντράξλερ μίλησε για το πώς χάλασε η μεταγραφή του στη Γιουβέντους πέρυσι, προσθέτοντας ότι θα του άρεσε τελικά να είναι στους μπιανκονέρι και να κατακτάει τίτλους με τους Πολ Πογκμπα και Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Γερμανός άσος ήταν ο βασικός στόχος του περσινού καλοκαιριού για τη θέση του 10αριού αλλά οι χρονοβόρες διαπραγματεύσεις με την Σάλκε δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ο Ντράξλερ τελικά πήγε στη Βόλφσμπουργκ και τώρα, μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν εκείνη την περίοδο.

«Για μένα είναι τιμή το γεγονός ότι η Γιουβέντους με ήθελε και προσπάθησε τόσο πολύ να με αποκτήσει. Είναι μια ομάδα που πάντα παρακολουθούσα με ενδιαφέρον. Τον Αύγουστο υπήρξαν πολλές συζητήσεις, γίνονταν προσπάθειες να βρεθεί η συμφωνία με την Σάλκε στο ποσό της μεταγραφής. Εγώ είχα ήδη συμφωνήσει με την Γιούβε, για μένα το θέλει είχε τελειώσει αλλά δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Κάπου εκεί, την τελευταία στιγμή, η Βόλφσμπουργκ πούλησε τον Ντε Μπρόινε και με ζήτησε για να τον αντικαταστήσω. Είναι μια ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο Γερμανίας, έχει φιλοδοξίες και έτσι θα είχα την ευκαιρία να παραμείνω στη Γερμανία. Βόλφσμπουργκ και Σάλκε συμφώνησαν αμέσως και αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση. Αν οι συζητήσεις με την Γιουβέντους δεν είχαν διαρκέσει τόσο πολύ, σήμερα θα ήμουν στο Τορίνο», είπε σχετικά ο 22χρονος άσος και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν έχει σκεφτεί πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν τελικά υπέγραφε στους μπιανκονέρι.

«Σίγουρα το έχω σκεφτεί. Στην αρχή της σεζόν, όταν είχε προβλήματα η Γιούβε, σκέφτηκα ότι απέφυγα την... μπανανόφλουδα. Είπα στον εαυτό μου "έφυγαν Πίρλο, Βιδάλ και Τέβες, αν είχα πάει εγώ και τα πράγματα πήγαιναν άσχημα...". Θα υπήρχε σκληρή κριτική, όπως υπήρξε εκείνη την περίοδο για τον Ντιμπάλα. Στη διάρκεια της σεζόν, όμως, φάνηκε η ποιότητα και η δύναμη της ομάδας. Με την Μπάγερν για παράδειγμα, στο Champions League, προσωπικά πιστεύω ότι την πρόκριση άξιζε να την πάρει η Γιουβέντους. Θα ήταν ωραίο, θα το απολάμβανα να παίζω σε μια τόσο δυνατή ομάδα. Να παίζω με τον Πογκμπά και τον Ντιμπάλα, να κατακτήσω το scudetto και το Coppa Italia. Στη Βόλφσμπουργκ, όμως, ο κόσμος είναι πιο ήρεμος, δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση από τον κόσμο και τα ΜΜΕ και για αυτό πιστεύω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Εδώ έχω την ευκαιρία να ωριμάσω με ηρεμία».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου