2 Ιουν 2016

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον Ντάνι Αλβες, ο Βραζιλιάνος δεν έχει ακόμη υπογράψει

Η μάνατζερ του Ντάνι Αλβες μίλησε για την «πολύ ενδιαφέρουσα» πρόταση της Γιουβέντους, την ώρα που στο Τορίνο δηλώνουν βεβαιότητα για την μεταγραφή.

Το καταλανικό δημοσίευμα για ταξίδι της Ντινόρα Σάντα Ανα, μάνατζερ και πρώην σύζυγο του Βραζιλιάνου άσου, στο Παρίσι, προκάλεσε έντονες φήμες για μπάσιμο της Παρί Σεν Ζερμέν. Λίγη ώρα μετά από αυτό το δημοσίευμα της El Mundo Deportivo, η μάνατζερ έκανε δηλώσεις και σε αυτές προσπάθησε να πει αλλά και να... μην πει αυτό που γράφουν και λένε όλοι τις τελευταίες μέρες.

«Επιβεβαιώνω ότι η πρόταση της Γιουβέντους υπάρχει και είναι επίσημη. Προς το παρόν, όμως, ο Ντάνι δεν έχει υπογράψει, είναι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Με την Γιουβέντους έχουμε την επίσημη πρόταση, έχουμε και συνάντηση από κοντά αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο τώρα. Ο Ντάνι σκέφτεται το Κόπα Αμέρικα αυτή την στιγμή, δεν έχει αποφασίσει αλλά η πρόταση της Γιούβε αναμφισβήτητα είναι καλή και πολύ ενδιαφέρουσα. Αν δεν ήταν τέτοια, δεν θα συζητούσαμε τώρα. Οπως και να έχει, η απόφαση του Ντάνι θα είναι ποδοσφαιρική και όχι οικονομική, θέλει να κατακτήσει ακόμη πολλούς τίτλους».

Η τελευταία ατάκα, ότι η απόφαση θα είναι ποδοσφαιρική και όχι οικονομική, ερμηνεύεται από τα ΜΜΕ ως «ανακοίνωση» με πλάγιο τρόπο ότι ο Ντάνι Αλβες επέλεξε την Γιουβέντους από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες προσφέρουν υψηλότερα συμβόλαια. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, στο Τορίνο δεν ανησύχησαν καθόλου για τις φήμες περί Παρί Σεν Ζερμέν αφού θεωρούν δεδομένη και «δεμένη» την συμφωνία με τον Ντάνι Αλβες.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου