26 Ιουν 2016

Ραϊόλα: Έξι ομάδες στον κόσμο μπορούν να αποκτήσουν τον Πογκμπά

Ο Μίνο Ραϊόλα επανήλθε για το θέμα Πογκμπά, προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες και δίνοντας τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη Γιουβέντους.

Μετά τη συνέντευξη του στη Marca, ο μάνατζερ του Γάλλου μίλησε στα ιταλικά ΜΜΕ και είπε τα εξής: «Ο Πογκμπά ανήκει στη Γιουβέντους οπότε κάθε συζήτηση για το μέλλον του περνάει από την Γιούβε. Η οποία είναι μια σπουδαία ομάδα, με μια σπουδαία διοίκηση. Η Γιουβέντους είναι ένα τοπ κλαμπ. Προφανώς, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, βρίσκει ελκυστικές ομάδες όπως οι Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι ή τις δύο του Μάντσεστερ, όπως φυσικά και τη Γιουβέντους».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τις φήμες για προτάσεις, τόνισε: «Μην πιστεύετε όσα διαβάζετε, οι πραγματικές προτάσεις γίνονται από το ένα κλαμπ στο άλλο, όχι μέσω των εφημερίδων. Ο Πολ είναι πολύ καλά στη Γιουβέντους αλλά αν μια μέρα ένιωθε ότι δεν είναι, προφανώς η Γιούβε θα έπρεπε να δει τι θα κάνει ενώ οι ομάδες που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Πογκμπά είναι μόνο έξι. Οπως και να έχει, είναι καλύτερα να επιστρέψουμε στις συζητήσεις για το πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι για το υποθετικό με τις μεταγραφές εδώ κι εκεί. Αυτό είναι ένα μεγάλο reality show και αυτό δεν είναι καλό».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου