5 Ιουλ 2016

Άρχισε από νωρίς το… ποίημά του ο μάνατζερ του Τζάτζα: Αξίζει να παίζει περισσότερο στη Γιούβε

Ο μάνατζερ του Σιμόνε Τζάτζα τον υπερασπίστηκε για το χαμένο πέναλτι στο Ιταλία-Γερμανία και αναφέρθηκε ξανά στον χρόνο συμμετοχής του στη Γιουβέντους.

Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ιταλός φορ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στον προημιτελικό του EURO με το χαμένο πέναλτι. Οχι τόσο επειδή το έχασε, αυτό συνέβη και σε άλλους και θα συνεχίσει να συμβαίνει, αλλά λόγω του τρόπου με τον οποίο πήγε να το εκτελέσει...

«Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι ότι δεν χάνει πέναλτι μόνο όποιος δεν τα εκτελεί. Ο Σιμόνε εκτελεί από 14 ετών με αυτόν τον τρόπο τα πέναλτι, δεν το έκανε τώρα πρώτη φορά. Τον τερματοφύλακα, πάντως, τον έστειλε στην άλλη γωνία, δυστυχώς η μπάλα έφυγε άουτ», είπε σχετικά ο Κρίστιαν Μαϊφρέντι και στη συνέχεια, όπως το συνηθίζει και κουράζει, αναφέρθηκε στον χρόνο συμμετοχής του στη Γιούβε.

«Την τελευταία σεζόν έπαιξε λίγο. Νομίζω πως θέλει να παίζει περισσότερο, το αξίζει. Σκόραρε και στις τρεις διοργανώσεις, ήταν αυτός που έκρινε το ματς με τη Νάπολι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πώς πήγαν τα πράγματα αλλά ο χρόνος συμμετοχής δεν ήταν μεγάλος. Ο Σιμόνε, βέβαια, ωρίμασε σε αυτό τον χρόνο, βελτιώθηκε με το να είναι μέλος μιας ομάδας όπως η Γιουβέντους. Δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού με τη Γιούβε σχετικά με το μέλλον του, ας τον αφήσουμε να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί».

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου