1 Ιουλ 2016

Όλα συνηγορούν πως αυτός θα ενισχύσει την άμυνα της Γιουβέντους

Το θέμα άμυνα κλείνει από μέρα σε μέρα, με τον Μεχντί Μπενάτια να είναι πολύ κοντά πλέον στο να ντυθεί μπιανκονέρο.

Από την στιγμή που αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Μάρτιν Κάσερες, αποφασίστηκε και ότι θα πρέπει να γίνει μια μεταγραφή στην άμυνα. Να αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να μπορεί να μπει στην 11άδα και από την αρχή ως φαβορί πρόβαλε ο Μπενάτια.

Ολα δείχνουν ότι οι προβλέψεις θα επιβεβαιωθούν αφού αργά το βράδυ της Πέμπτης το Sky Italia μετέδωσε ότι Γιούβε και Μπάγερν Μονάχου είναι κοντά σε συμφωνία. Οι Βαυαροί ήθελαν πώληση, οι μπιανκονέρι δανεισμό με οψιόν αγοράς και τελικά μάλλον καταλήγουν στη χρυσή τομή: Δανεισμός με ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς, με το συνολικό ποσό να φτάνει στα 18 εκατ. ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μεχντί Μπενάτια θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα


Από την στιγμή που θα είναι δανεισμός για φέτος, η Γιουβέντους εξασφαλίζει ότι θα δώσει λίγα λεφτά τώρα, με τον Μπενάτια να δίνει τη δυνατότητα στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να κάνει rotation και στην άμυνα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Μια άμυνα, στην οποία ο Μπονούτσι είναι ακλόνητος, οι Μπαρτσάλι-Κιελίνι είναι οι βασικοί και οι Ρουγκάνι-Μπενάτια συμπληρώνουν μια... πλήρης γραμμή.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου