6 Ιουλ 2016

Η Γιούβε δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό και παρατάει την περίπτωση Πιάτσα

Η Μίλαν πήρε προβάδισμα για την απόκτηση του Μάρκο Πιάτσα αφού η Γιουβέντους δεν έχει διάθεση να μπει σε πλειστηριασμό.

Μέχρι και το πρωί της Τετάρτης τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούσαν ότι οι μπιανκονέρι είχαν τον πρώτο λόγο, σε μια υπόθεση στην οποία αλλάζει συνεχώς το φαβορί. Αυτό αποδείχθηκε στη συνέχεια της ημέρας αφού η Μίλαν είναι πλέον αυτή που έχει το προβάδισμα.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ντιναμό, ενημερώνοντας τον ότι οι Μιλανέζοι είναι διατεθειμένοι να εκπληρώσουν οποιαδήποτε οικονομική επιθυμία των Κροατών.

Παράλληλα, η Ντιναμό χρησιμοποίησε αυτή την πρόταση του Γκαλιάνι για να βάλει στο παιχνίδι και την Ντόρτμουντ, δείχνοντας ότι θέλει να προκαλέσει έναν πλειστηριασμό.

Ολο αυτό, σύμφωνα με τα νεότερα ιταλικά ρεπορτάζ, δεν αρέσει στη Γιουβέντους, την οποία φέρεται να προτιμάει ο Πιάτσα. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό αφού θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Τι ζητάει για να ικανοποιηθεί; Πριν το EURO, ήθελε 15 εκατ. ευρώ. Μετά το Euro ανέβασε τις απαιτήσεις της στα 20 εκατ. ευρώ και τώρα με το δυνατό μπάσιμο της Μίλαν ζητάει 25 εκατ. ευρώ συν μπόνους, για να πλησιάσει το ποσό στα 30. Αυτά τα λεφτά, τα οποία είναι τα διπλάσια σε σχέση με πριν ένα μήνα, η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να τα δώσει.

Ισως γι' αυτό να έχουν αρχίσει οι συζητήσεις με την Τσέλσι για τον Χουάν Κουαδράδο.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

2 σχόλια:

  1. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και η άλλη άποψη: πολλά λεφτά για έναν παίκτη που ίσως να μην κοστίζει τόσο. Μπήκε η Γιούβε και η Μίλαν στη συζήτηση και βρήκαν ευκαιρία οι Κροάτες να ανεβάσουν την τιμή. Επειδή, μάλλον είσαι τιφόζο της Μίλαν, ούτε η Μίλαν αξίζει να δώσει τόσα. Και μάλλον δε θα δώσει…

      Διαγραφή