Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Η πλούσια προμήθεια του Ραϊόλα και ο παρασκηνιακός του ρόλος στη μεταγραφή του Πογκμπά

Ο Μίνο Ραϊόλα και όχι ο Πολ Πογκμπά, είναι αυτός που πιέζει για μεταγραφή, όπως είπε το Sky Italia.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, την τελευταία ενημέρωση της ημέρας για τα μεταγραφικά θέματα της Γιουβέντους ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. Σύμφωνα με όσα είπε, λοιπόν, η αίσθηση που έχουν όλοι εντός και εκτός Γιούβε είναι ότι ο Ραϊόλα είναι αυτός που θέλει την μεταγραφή και όχι ο Πογκμπά.

Ο λόγος που πιέζει ο Ραϊόλα και ψάχνεται συνεχώς, σύμφωνα με το Sky, είναι ότι του αντιστοιχεί το 20% του ποσού, πράγμα που σημαίνει ότι υπολογίζει να πάρει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε ο Ντι Μάρτζιο, ο Πογκμπά δεν δίνει την εντύπωση κάποιου που ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή και δεν φαίνεται διατεθειμένος, με τα ως τώρα δεδομένα, να πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Στο Sky, μάλιστα, στάθηκαν και στο βίντεο των Εβρά-Πογκμπά, με το οποίο είχαν διάθεση να κάνουν πλάκα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος μπήκε σε αυτή τη λογική με την χθεσινή απάντηση του. Ενα βίντεο και μια απάντηση του προπονητή, σημείωσε το Sky, που δείχνει ξανά τι κλίμα υπάρχει στη Γιουβέντους.

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου